Ylihoitajan virka - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Ylihoitajan virka - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 15.4.2019 klo 15.00 mennessä

YLIHOITAJAN VIRKA

Virka on operatiivisen hoidon tulosalueella. Ylihoitaja johtaa hoitotyötä ja vastaa hoidon laadusta ja kehittämisestä tulosalueellaan tulosaluejohtajan alaisena. Hoitohenkilöstön määrä operatiivisella tulosalueella on noin 300. Tulosalueella on kaksi ylihoitajaa. Haettavana olevan ylihoitajan vastuulla ovat tällä hetkellä operatiivisen hoidon tulosalueelta kirurginen vuodeosasto 4, leikkaus- ja anestesiaosasto sekä teho-osasto.

Virkaan valittavalta odotetaan vahvaa kokemusta hoitotyöstä, suunnitelmallisuutta, aktiivista kehittämisotetta sekä hyviä johtamis-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5 §:ssä tarkoitettu oikeus harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä sekä kokemusta hallinnollisista tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat tulosaluejohtaja, ylilääkäri Katja Hämeenoja, p. 040 586 8213 ja hallintoylihoitaja Maarit Palomaa, p. 040 535 1671. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 13.3.2019

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tulosaluejohtaja, ylilääkäri Katja Hämeenoja, p. 040 586 8213 ja hallintoylihoitaja Maarit Palomaa, p. 040 535 1671. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Operatiivinen hoito
Osoite: Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan