Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.1.2019 klo 15.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA (Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Psykiatrinen sairaalahoito)

Lapin sairaanhoitopiirin Mielenterveys- ja päihdepalveluiden tulosalue on uudistunut ja dynaaminen yksikkö, jossa työtä tehdään hyvällä fiiliksellä ja yhteistyössä. Tulosalue on ollut monessa ajankohtaisessa psykiatrian kehittämistyössä ensilinjassa ja päätöksenteko pyritään pitämään joustavana. Psykiatrisen sairaalahoidon tulosyksikkö on uusi 2019 perustettava yksikkö, joka käsittää entisen Muurolan sairaalan kolme aikuisten suljettua psykiatrista osastoa ja toiminnallisen hoidon.

Tulosalueella on sairaalahoidon lisäksi aikuispsykiatrian avohoitopalvelut, lasten ja nuorisopsykiatrian avo- ja osastohoidonpalvelut sekä päihdepalvelut. Lisäksi osa jäsenkunnista on sopinut perustason mielenterveys- ja päihdepalveluiden tuottamisesta sairaanhoitopiirin toimintona.

Nyt haettava ylilääkärin tehtävä sijaitsee virkasuhteen alkaessa Psykiatrisen sairaalahoidon tulosyksikössä. Ylilääkäri johtaa ja kehittää tulosyksikköään tulosaluejohtajan ja johtajaylilääkärin alaisena. Tehtävän aloittamisessa olemme joustavia.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä. Katsomme eduksi hyvät yhteistyötaidot ja potilaslähtöisen ajattelun ja kiinnostuksen johtamis- ja kehittämistyöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävien hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Antti Alaräisänen p. 040 653 8705, ylilääkäri Lotta Rinkinen p. 040 162 6909 tai tulosaluejohtaja Sanna Blanco Sequeiros p. 040 716 0332. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 12.12.2018

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Ylilääkäri Antti Alaräisänen p. 040 653 8705, ylilääkäri Lotta Rinkinen p. 040 162 6909 tai tulosaluejohtaja Sanna Blanco Sequeiros p. 040 716 0332. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Mielenterveys- ja päihdepalvelut, Psykiatrinen sairaalahoito
Osoite: , 96400,

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan