Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 17.4.2020 klo 15.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA (anestesiologia ja tehohoito)

Haemme joukkoomme ylilääkäriä anestesiologian ja tehohoidon yksikköön. Yksikössämme on ylilääkärin viran lisäksi kolme osastonylilääkärin virkaa, seitsemän erikoislääkärin virkaa ja kaksi erikoistuvan lääkärin virkaa. Vuonna 2022 käyttöön otettavan uuden leikkaus- ja anestesiayksikön sekä teho-osaston toiminnallinen suunnittelu on käynnissä. Ylilääkärinä sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan uusiin toimintoihimme.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Toivomme hakijalta erikoisalan osaamisen lisäksi kokemusta esimiestehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri, tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213, katja.hameenoja@lshp.fi sekä vs. ylilääkäri Pirjo Ravaska, 040 845 5570, pirjo.ravaska@lshp.fi.


Rovaniemellä 16.3.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri, tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213, katja.hameenoja@lshp.fi sekä vs. ylilääkäri Pirjo Ravaska, 040 845 5570, pirjo.ravaska@lshp.fi.

Operatiivinen tulosalue
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!