Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 18.6.2020 klo 15.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA (kliininen neurofysiologia)

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen, innovatiivisen, koulutusmyönteisen sekä mukavan ja kollegiaalisen työyhteisön maustettuna lappilaisilla erityispiirteillä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus toimia erikoislääkärinä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävien vastaanottamista. Tehtävän hoito alkaa sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat neurologian ja kliinisen neurofysiologian tulosyksikköjohtaja Riitta Ahmasalo, 040 163 6129, riitta.ahmasalo@lshp.fi sekä ylilääkäri, Medisiinisen tulosalueen johtaja Tuula Toljamo, 0400 973 435, tuula.toljamo@lshp.fi.


Rovaniemellä 15.5.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Neurologian ja kliinisen neurofysiologian tulosyksikköjohtaja Riitta Ahmasalo, 040 163 6129, riitta.ahmasalo@lshp.fi tai ylilääkäri, medisiinisen tulosalueen johtaja Tuula Toljamo, 0400 973 435, tuula.toljamo@lshp.fi.

Medisiininen tulosalue, Kliininen neurofysiologia
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!