Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 18.6.2020 klo 15.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA (keuhkosairaudet)

Tehtävä sijoittuu Lapin keskussairaalan, "Pohjoisen laajan päivystyksen sairaalan", keuhkosairauksien yksikköön, joka on osa medisiinistä tulosaluetta. Johtamassasi tulosyksikössä on neljä keuhkosairauksien erikoislääkärin virkaa, joista kolmessa on vakinainen viranhaltija. Keuhkosairauksien poliklinikkapalveluja tuotamme moniammatillisessa tiimissä. Vuodeosastopalveluja tarjoamme osana Medisiinistä vuodeosastokokonaisuutta. Keuhkofunktiolaboratorio palvelee koko sairaalaa ja Rovaniemen perusterveydenhuoltoa. Lapin keskussairaala palvelee yhteensä noin 120 000 hengen sairaanhoitopiiriä.

Lapissa on keuhkosairauksien palveluja tarjottu liki sata vuotta. Pyrimme palveluja tarjoamaan huomennakin uusiutuen perinteiden hengessä. Kehitämme hoitotapoja aktiivisesti ja tutkimuksella tukien. Vaalimme miellyttävää työilmapiiriä ja koulutusmyönteisyys kuuluu keskeisenä osana toimintamme periaatteisiin. Tuemme johtamista ja tarjoamme sinulle perehdytyksen ja mahdollisuuden yksilötyönohjaukseen.

Vilkkaana yliopistokaupunkina Rovaniemi tarjoaa erinomaiset koulutus- ja opiskelumahdollisuudet sekä monipuoliset puitteet harrastuksille ja vapaa-ajan vietolle keskellä Lapin upeaa luontoa. Ilmapiiri on lappilaiseen tapaan mukavan rento lisäten viihtyvyyttä niin työssä kuin vapaallakin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä. Hakijalta odotetaan hyvää yhteistyökykyä ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä. Kokemus terveydenhuollon hallinnollisten tehtävien hoidosta katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viran vastaanottamista. Viran vastaanottoajankohta voidaan sopia joustavasti kuluvan vuoden aikana. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat ylilääkäri, medisiinisen tulosalueen johtaja Tuula Toljamo, 0400 973 435, tuula.toljamo@lshp.fi sekä johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277, jukka.mattila@lshp.fi.


Rovaniemellä 15.5.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri, medisiinisen tulosalueen johtaja Tuula Toljamo, 0400 973 435, tuula.toljamo@lshp.fi sekä johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277, jukka.mattila@lshp.fi.

Medisiininen tulosalue, Keuhkosairaudet
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!