Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin operatiivisen hoidon tulosalueella on haettavana 21.9.2020 klo 15.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA (syöpätaudit)

Syöpätautien poliklinikalla on ylilääkärin lisäksi osastonylilääkärin virka, jossa on vakituinen työntekijä. Lisäksi klinikalla on erikoistuva lääkäri suorittamassa keskussairaalapalvelua. Hoitajien toimia on tällä hetkellä viisi. Syöpätaudeilla ei ole omaa vuodeosastoa, vaan potilaat hoidetaan muiden erikoisalojen vuodeosastoilla tarvittaessa onkologia konsultoiden. Keskitymme klinikalla polikliinisiin hoitoihin. Rovaniemellä ei ole sädehoitomahdollisuutta. Sairaalaamme on perustettu tämän vuoden alkupuolella palliatiivinen yksikkö, joka kuuluu hallinnollisesti syöpätautien poliklinikkaan. Potilaskertomusten laatimisessa käytämme Esko-potilastietojärjestelmää, johon olemme ottamassa käyttöön sähköisen sytostaattikortin tämän vuoden aikana. Yksikkömme on hyvin toimiva ja pystymme neuvottelemaan joustavasti tarvittaessa mm. etätyömahdollisuudesta tai tutkimustyön tekemisestä. Ylilääkärin virkaan ei sisälly päivystysvelvollisuutta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 4.9.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse katja.hameenoja@lshp.fi.

Operatiivisen hoidon tulosalue, Syöpätaudit
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!