Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 5.10.2020 klo 15.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA (lastenneurologia)

Lapin keskussairaalan lastensairauksien yksikössä on avoinna lastenneurologian ylilääkärin virka. Sairaala palvelee 120 000 hengen sairaanhoitopiiriä sekä kolmea miljoonaa vuosittaista turistia.

Lastenneurologialla on ylilääkärin lisäksi erikoislääkärin virka, jota voidaan hyödyntää tarvittaessa monipuolisiin lastenneurologisiin konsultaatiopalveluihin. Ylilääkärin tukena toimii kokenut kuuden terapeutin tiimi, ja yhteydet alueen muihin terapeutteihin sekä varhaiskasvatuksen toimijoihin ovat hyvät. Pääosa potilaista on oppimis- ja kehityshäiriöisiä lapsia. Laaja SHP:n NEPSY-hoitopolku on rakenteilla.

Työtä tehdään poliklinikalla ja lastenosaston päiväpaikalla. Lasten- ja nuorisopsykiatrian yksiköt auttavat osaltaan. Lastenlääkärit hoitavat päivystysaikaiset lastenneurologiset potilaat. Olemme osa OYS:in erityisvastuualuetta ja OYS:in lastenneurologian yksikköön on hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä yhteydet, mm. vuosittaiset OYS-ERVA:n yhteiset koulutuspäivät. Lapin sairaanhoitopiirin kehitysvammaisten ja autististen lasten kuntoutuksesta huolehtii Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä. Vuonna 2021 sairaalaamme on valmistumassa uusi lastenneurologinen yksikkö, jossa on yhteiset tilat koko lastenneurologiselle toiminnalle. Suunnittelu on käynnissä ja siihen voi vielä vaikuttaa.

Vilkkaana yliopistokaupunkina Rovaniemi tarjoaa erinomaiset koulutus- ja opiskelumahdollisuudet sekä monipuoliset puitteet harrastuksille ja vapaa-ajan vietolle keskellä Lapin upeaa luontoa. Ilmapiiri on lappilaiseen tapaan mukavan rento, lisäten viihtyvyyttä niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä. Hakijalta odotetaan hyvää yhteistyökykyä ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Pekka Valmari, 040 164 9315 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse pekka.valmari@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 21.8.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Pekka Valmari, 040 164 9315, pekka.valmari@lshp.fi ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213, katja.hameenoja@lshp.fi.

Operatiivisen hoidon tulosalue, lastentaudit
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!