Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 4.2.2021 klo 15.00 mennessä

YLILÄÄKÄRIN VIRKA (nuorisopsykiatria)

Tule meille Nuorisopsykiatrian ylilääkäriksi!

Tarjoamme sinulle sopivasti haastavan ja mielenkiintoisen työn moniammatillisessa, innovatiivisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä nuorisopsykiatrian osastolla ja poliklinikalla Rovaniemellä.

Ylilääkärin keskeisimmät tehtävät ovat hallinnollinen vastuu yksikön toiminnasta ja kehittämisestä. Yksiköissämme työskentelee kaksi muuta lääkäriä, kaksi psykologia ja kaksi sosiaalityöntekijää, joiden esimiehenä ylilääkäri toimii. Toimintamme on perhe- ja verkostokeskeistä ja yhteistyö eri klinikoiden kesken on sujuvaa. Työtä voi tehdä sopimuksen mukaan osin etänä.

Nuorisopsykiatrian poliklinikka ja osasto sijaitsevat sairaala-alueella samassa kiinteistössä. Pääset myös mukaan suunnittelemaan uutta nuorisopsykiatrian poliklinikkaa ja psykiatrista sairaalaa, johon sijoittuu nuorisopsykiatrian osasto. Kehitämme työtämme Oulun yliopistollisen keskussairaalan Nuorten mielenterveystyön osaamiskeskuksen kanssa.

Parasta meillä on monipuolisesti osaava ja luova työyhteisö, jolta löytyy ammattitaitoa ja asennetta onnistua tehtävässään Lapin pitkistä välimatkoista ja pienistä resursseista huolimatta. Lapin keskussairaala on työpaikkana koulutusmyönteinen ja tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet. Tarjoamme tueksi työhösi tiiviin toisiaan tukevan työyhteisön ja työnohjauksen, mahdollisuuden luoviin ratkaisuihin sekä hyvin toimivan kuntayhteistyön.

Elämä Rovaniemellä
Rovaniemi on kasvava, noin 60 000 asukkaan kaupunki, jossa sekä laadukas kaupunkiasuminen että omatoiminen kyläasuminen maaseudun rauhassa on mahdollista. Rovaniemellä on myös kattava koulutus- ja varhaiskasvatustarjonta. Rovaniemi ja Lappi tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet harrastaa mielensä mukaan kulttuurista erämaavaellukseen neljänä vuodenaikana ja Helsinki on vain tunnin matkan päässä.

Kelpoisuusehdot
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä.

Tehtävään valitulta toivotaan/eduksi katsotaan kokemusta kehittämis- ja johtamistehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277, ylilääkäri Kari Moilanen, 040 637 5283 ja vastaava ylilääkäri Antti Alaräisänen, 040 653 8705. Sähköpostitse jukka.mattila@lshp.fi, kari.moilanen@lshp.fi ja antti.alaraisanen@lshp.fi.


Rovaniemellä 24.11.2020

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Johtajaylilääkäri Jukka Mattila, 050 572 6277, ylilääkäri Kari Moilanen, 040 637 5283 ja vastaava ylilääkäri Antti Alaräisänen, 040 653 8705. Sähköpostitse jukka.mattila@lshp.fi, kari.moilanen@lshp.fi ja antti.alaraisanen@lshp.fi.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: 96400 Rovaniemi

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!