Haetaan

Ylilääkäriä mielenterveyskeskukseen

Valkeakosken mielenterveys- ja päihdepalveluissa hoidetaan Valkeakosken, Akaan ja Urjalan aikuispsykiatrista, lastenpsykiatrista, nuorisopsykiatrista ja päihdepsykiatrista avohoitoa tarvitsevia potilaita. Valkeakosken mielenterveyskeskus sijaitsee vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Hämeenlinnasta. Toinen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Akaan Toijalassa. Valkeakosken mielenterveys- ja päihdepalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat Valkeakosken ja Toijalan toimipisteet, psykiatrinen intensiiviyksikkö, mielenterveyskuntoutujien päivätoimintakeskus sekä terveyskeskuksen yhteydessä toimiva lasten- ja nuorisopsykiatrinen yksikkö ja A-klinikka. A-klinikan lääkärityöstä vastaa päihdepsykiatri.

Vuonna 2021 ylilääkärin työnkuvaan kuuluu PirSote-hankkeen perustason päihde- ja mielenterveyspalveluiden vahvistamiseen tähtäävä projekti, jolla pyritään kehittämään Valkeakosken perusterveydenhuollon avovastaanottotoimintaa.

Mielenterveyskeskuksen ylilääkäri toimii lääkäreiden esimiehenä ja vastaa yksikön lääketieteellisestä johtamisesta. Tulosyksikön johtajana toimii palvelupäällikkö Mika Korhonen. Lääkärin vakansseja on ylilääkärin lisäksi viisi, jotka kaikki ovat olleet täytettyinä.

Mielenterveyskeskus on yliopiston hyväksymä koulutuspaikka, joten työhön kuuluu myös erikoistuvien lääkäreiden perehdytystä, ohjausta ja koulutusta.

Vaadittava pätevyys: Psykiatrian erikoislääkäri. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus esimiestehtävistä sekä mielenterveyspalveluiden avohoidosta. Tehtävässä edellytetään uuden tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Palkkatoiveen voi esittää.

Hakemukset johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 18.12.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 323772) tai postitse os. Valkeakosken kaupunki,
Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski (kuoreen merkintä MTK Ylilääkäri).

Hakuaikaan on jatkettu 28.1.2021 saakka.

Tutustu työnantajaan

Johtava ylilääkäri Riikka Luoto riikka.luoto@valkeakoski.fi 040 335 7250

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Mielenterveyspalvelut
Osoite: Sääksmäentie 2, PL 20, 37601 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.