Sairaalapalveluiden kehittäjä, etsimme juuri sinua!

Haluamme, että terveyskeskussairaalamme vastaa vieläkin paremmin nykypäivän tarpeisiin. Onko sinulla aito halu kehittää perusterveydenhuollon sairaalapalveluita paremmiksi?

Meillä pääset vaikuttamaan erikoislääkärivetoisten sairaalapalveluiden laatuun sekä palvelujen tarjontaan koko palveluketjun laajuudella. Edustamasi arvot tulevat merkittävästi muovaamaan uudistuvan toimitamme kulttuuria. Olet tärkeä lenkki kehittämistyössä ja uusien toimintamallien luomisessa. Etsimme siis rohkeaa ja innovatiivista huomisen rakentajaa!

Haluamme kehittää sairaalapalvelumme vastaamaan vieläkin paremmin salolaisen aikuisväestön hoidon ja kuntoutuksen kysyntään. Toimimme moniammatillisesti kolmella osastolla ja asiakkaamme tarvitsevat palveluitamme mm. akuuteissa tule- ja infektio-ongelmissa sekä neurologisessa jatkokuntoutuksessa. Sairaalassamme toimii geriatrinen arviointiyksikkö, saattohoitoyksikkö ja palliatiivinen poliklinikka ja meillä on oikeudet geriatrian, yleislääketieteen ja palliatiiviseen koulutukseen. Moniammatillisessa työyhteisössä työntekijöitä on noin 150.

Nyt haemme:
Yksikön ylilääkäriä
Sairaalapalveluiden ylilääkärinä vastaat yksikön operatiivisesta toiminnasta, tuloksellisuudesta, kehittämisestä ja henkilöstöstä terveyspalveluiden johtajan alaisuudessa. Johdat yksikön lääketieteellistä toimintaa ja sen kehittämistä sekä osallistut palveluprosessien suunnitteluun ja rakentamiseen yhteistyössä erikoissairaanhoidon ja muiden sidosryhmien kanssa. Ylilääkärinä tuet myös yksikön muiden sote-ammattihenkilöiden työtä ja osallistut tarvittavin osin kliiniseen potilastyöhön.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, tiedolla johtamisen osaamista sekä kykyä suunnitella ja toimeenpanna näyttöön perustuvaa toimintaa sairaalaolosuhteissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys tehtävään soveltuvalta erikoisalalla sekä hyvä kokemus johtotehtävistä.

Tehtäväkohtainen palkka on 7661 €/kk.

Työaika ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Työtehtävässä toimiminen edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotesuojaa.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Petri Salo, vt. terveyspalveluiden johtaja, petri.h.salo@salo.fi, 044 7723252.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 385962. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/ylilääkäri, sairaalapalvelut. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 22.10.2021 klo 12.

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Petri Salo, vt. terveyspalveluiden johtaja, petri.h.salo@salo.fi, 044 7723252.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Salon kaupunki

Teijon kansallispuisto, idylliset ruukkikylät, kartanot ja saaristo yllättävät – samoin kuin Salon keskustan monipuoliset palvelut, Salon tori ja kuuluisat kesätorstaiset Iltatorit sekä monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumatarjonta. Salon keskustan kupeessa sijaitseva Salon urheilupuisto on keidas keskellä kaupunkia – lähes 100 hehtaaria tilaa liikunnan harrastamiseen. Golfareille löytyy kolme kansainväliset mitat täyttävää kenttää Suomen pisimmillä pelikausilla.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat