Skip to main content
test
Ylilääkäri - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin keskussairaalassa Lastensairauksien yksikössä on haettavana 31.8.2022 klo 15.00 mennessä


YLILÄÄKÄRIN VIRKA (lastenneurologia)


Lapin keskusairaala palvelee 120 000 hengen sairaanhoitopiiriä sekä kolmea miljoonaa vuosittaista turistia.

Lastenneurologialla on ylilääkärin lisäksi erikoislääkärin virka, jota voidaan hyödyntää tarvittaessa monipuolisiin lastenneurologisiin konsultaatiopalveluihin. Ylilääkärin tukena toimii kokenut lastenneurologinen työryhmä ja meillä käy säännöllisesti foniatri. Työtä on mahdollista tehdä halutessasi osa-aikaisena ja osin myös etänä. Työnantajana tuemme ammatillista kehitystäsi ja työhyvinvointiasi järjestämällä työnohjauksen. Kiinnostus toiminnan kehittämiseen katsotaan eduksi!

Työpaikkanasi on uusi kesäkuussa 2022 valmistuva lastenneurologinen yksikkö. Lastenlääkärit hoitavat päivystysaikaiset lastenneurologiset potilaat. Olemme osa OYS:n erityisvastuualuetta ja OYS:n lastenneurologian yksikköön on hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä yhteydet. Lapin sairaanhoitopiirin kehitysvammaisten ja autististen lasten kuntoutuksesta huolehtii Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä.

Vilkkaana yliopistokaupunkina Rovaniemi tarjoaa erinomaiset koulutus- ja opiskelumahdollisuudet sekä monipuoliset puitteet harrastuksille ja vapaa-ajan vietolle keskellä Lapin upeaa luontoa. Ilmapiiri on lappilaiseen tapaan mukavan rento lisäten viihtyvyyttä niin työssä kuin vapaallakin.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla sekä riittävä kokemus erikoislääkärinä. Hakijalta odotetaan hyvää yhteistyökykyä ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai http://www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Antti Härmä, 040 6237620 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse antti.harma@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.


Rovaniemellä 20.5.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Antti Härmä, 040 6237620 ja tulosaluejohtaja Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse antti.harma@lshp.fi ja katja.hameenoja@lshp.fi.

Lisätietoja

Operatiivisen hoidon tulosalue, Lastensairauksien yksikkö

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat