Ylilääkäri (avosairaanhoidon vastaanotot, Viitasaari, Pihtipudas, Saarijärvi, Karstula, Kyyjärvi, Kivijärvi, Kannonkoski, Keuruu, Palokka ja Nova Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  31.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle avosairaanhoidon vastaanotoille pohjoiselle alueelle (Viitasaari, Pihtipudas, Saarijärvi, Karstula, Kyyjärvi, Kivijärvi, Kannonkoski) sekä Keuruulle, Palokkaan ja Novaan Jyväskylään vakituiseen virkasuhteeseen

YLILÄÄKÄRIÄ

Ylilääkärinä tehtävänäsi on johtaa laaja-alaisen sosiaali- ja terveyskeskuksen avosairaanhoidon alueen palvelukokonaisuutta ja vastata sote-asemien toiminnasta yhdessä osastonhoitajan kanssa hyvinvointialueen tavoitteiden ja strategian mukaisesti. Toimit esihenkilönä alueesi sote-asemien lääkäreille. Olemme siirtymässä koko hyvinvointialueella vaiheittain moniammatilliseen tiimimalliin. Osittainen etätyö on mahdollista.

Tarjoamme sinulle vahvan alueylilääkärien ja palvelujohtajan tuen työn suunnittelussa, kehittämisessä ja arkityön johtamisessa. Johtamisen tueksi on lisäksi mahdollista saada koulutusta. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja kokemus johtamisesta. Hakijalle katsotaan eduksi tehtävään soveltuva erikoislääkärin tutkinto.

Toivomme, että sinulla on avosairaanhoidon ja terveyskeskustyön tuntemusta ja kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisesta. Hyvinvointialuetasoisen palvelukokonaisuuden ymmärryksestä on tässä tehtävässä hyötyä. Odotamme, että sinulla on kehittämiskykyä sekä halua kokeilla ja ottaa käyttöön aikaan ja paikkaan sopivia palvelumalleja ja käytäntöjä.

Palkkaus on kannustava. Kysy lisää palkkauksesta!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

Keijo Lukkarinen, alueylilääkäri (Saarijärvi, Karstula, Pihtipudas, Viitasaari, Äänekoski)

p. 040 500 4313

keijo.lukkarinen@hyvaks.fi

-

Minna Leppäkynnäs, alueylilääkäri (Keuruu, Toivakka, Jyväskylän Kyllö)

p. 050 473 1081

minna.leppakynnas@hyvaks.fi

-

Kari-Pekka Vuori, alueylilääkäri (Laukaa, Palokka, Jyväskylän Sampoharju)

p. 050 316 9876

kari-pekka.vuori@hyvaks.fi

-

Ilkka Käsmä, alueylilääkäri (Jyväskylän Sairaala Nova, Muurame)

p. 050 522 0486

ilkka-kristian.kasma@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan