Ylilääkäri / Erikoislääkäri - Vaasan kaupunki

Ylilääkäri / Erikoislääkäri - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee psykiatrian erikoislääkäriä ylilääkärin vakinaiseen virkaan mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisonttiin.

Horisontti tarjoaa kiireetöntä, ajanvaraukseen perustuvaa avopalvelua mielenterveys- ja riippuvuusongelmiin 25 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille vaasalaisille, sopimuskuntalaisille ja maksusitoumuksella myös muiden kuntien asukkaille.

Horisontissa työskentelee kaksi lääkäriä, joista toinen vastaa päihdepsykiatriasta ja toinen psykiatrisesta hoidosta.

Haemme nyt tiimiimme psykiatrian ylilääkäriä/erikoislääkäriä vastaamaan sosiaali- ja terveydenhuollon aikuispsykiatrisesta työstä. Tehtävänkuva koostuu pääasiallisesti terapia-arvioista sekä perusterveydenhuollon yleislääkäreiden sekä Horisontin mielenterveystyötä tekevien työntekijöiden konsultaatioista. Työhön ei sisälly hallinnollisia tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän, jota saat kehittää yhteistyössä henkilökunnan kanssa. Mahdollistamme henkilökohtaisen kehittymisen kouluttamalla työntekijöitämme, kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuudet kehittää palveluitamme ja toimintaamme. Tarkoituksemme on tuottaa helposti saatavilla olevia matalankynnyksen mielenterveyspalveluita. Tule osaksi innovatiivista työyhteisöämme, jossa halutessasi myös etätyö on mahdollista!

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin ja psykiatrian erikoislääkärin pätevyys.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallinta, kielitaitoluokka I (kielitodistus).
Lääkäreille myönnetään tarvittaessa erivapaus kielitaitovaatimuksen osalta.

Koeaika on kuusi kuukautta.
Palkkaus: LS mukaan (paikallinen virkaehtosopimus).

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) sekä rokotustodistus.
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Palvelualuejohtaja Marja Mustonen puh. 040 7569 617 tai marja.mustonen(at)vaasa.fi

Sosiaali- ja terveystoimi / Mielenterveys- ja riippuvuuskeskus Horisontti
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.

Tutustu työnantajaan