test

Ylilääkäri, fysiatria, Lahti

Hakuaika päättyy  25.9.2023 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Sinäkö fysiatrian ylilääkäriksi Lahteen 1.1.2024 alkaen?

Etsimme mukavaan moniammatilliseen työporukkaan uutta ylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Edellinen fysiatrian ylilääkäri viihtyi joukossamme 17 v. ja siirtyy nyt ansaitulle eläkkeelle.

Poliklinikkamme sijaitsee Päijät-Hämeen keskussairaalassa, Lahdessa. Kuulumme kuntoutuksen tulosalueeseen, jolla on toimintaa sekä erikoissairaanhoidon että perusterveydenhuollon puolella. Poliklinikan moniammatilliseen tiimiin kuuluu fysiatrian erikoislääkäreiden lisäksi erikoistuvia lääkäreitä, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja. Teemme yhteistyötä myös muiden asiantuntijoiden kanssa, kuten sosiaalityöntekijöiden, psykologien ja kuntoutusohjaajien kanssa. Arvostamme hyvää kliinistä kokemusta ja odotamme sinulta idearikasta mieltä sekä motivaatiota ohjata nuorempia kollegoja.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- kattavan perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä fysiatrian erikoislääkärin koulutuksen. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Laitathan hakemusta pian tulemaan, me odotamme juuri sinua!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Fysiatrian ylilääkäri
Kirsti Helje
puh. 044 719 5720
Kuntoutuksen lääkäripalveluiden ylilääkäri
Marja Mikkelsson
puh: 044 719 5643 (poissa 11.-17.9.2023)

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan