test

Etsimme Kanta-Hämeen keskussairaalaan (KHKS) kokenutta gastroenterologian ylilääkäriä vakituiseen virkaan. Tehtävään kuuluu vastata gastroenterologisesta toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Skopiayksikön johtaminen on osa tehtävääsi. Pääset osallistumaan sisätautitakapäivystyksiin 1-2 kertaa kuukaudessa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä gastroenterologialla on ylilääkärin viran lisäksi 3 erikoislääkärin virkaa. Ylilääkärimme jäädessä eläkkeelle hänen virkansa vapautuu haettavaksi. Muut virat on vakituisesti täytetty.

Edellytämme erikoislääkärin oikeutta tai tutkintoa gastroenterologian erikoisalalta. Dosentuuri tai LT-tutkinto eivät ole viran edellytyksenä mutta luetaan eduksi.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työmatkaetu. Tarjoamme käyttöösi kuntosalin, tenniskentän ja mahdollisuuden hyödyntää Golf-osakettamme. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Gastroenterologialla on poliklinikka-, päiväsairaala- ja skopiatoimintaa Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä.

Jokapäiväistä tekemistämme ohjaavat sairaanhoitopiirin arvot: Näytämme esimerkkiä - ylpeydellä, Uskallamme - koko sydämellä, Toimimme - Sinua kuunnellen ja Onnistumme - aina yhdessä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Aiemmin saapuneet hakemukset huomioidaan haussa. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja sairaanhoitopiirin lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan määräajassa. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sisätautien ylilääkäri Piia Moisio puh. 040 182 8782 / piia.moisio@khshp.fi ja
tulosalueylilääkäri, professori Ari Palomäki puh. 040 562 4326

Lisätietoja

Sisätautien poliklinikka

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat