Ylilääkäri, gastroenterologia - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Keski-Suomen Sairaala Nova on avannut ovensa tammikuussa 2021, jolloin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon palvelut ja osa Jyväskylän kaupungin perusterveydenhuollon palveluista käynnistyvät uusissa tiloissa.

Haemme nyt Sairaala Novaan vakituiseen virkaan

GASTROENTEROLOGIAN YLILÄÄKÄRIÄ

Ylilääkärin tehtävääsi kuuluu vastata sisätautien gastroenterologian poliklinikka- ja tähystystoiminnasta. Kliinisen ja hallinnollisen työn lisäksi on mahdollista tehdä tutkimustyötä. Huomioimme toiveesi tehtävänkuvan osalta. Sairaala Novassa meillä on modernit ja muuntuvat työtilat sekä täysin uusi tutkimusvälineistö ja laitekanta. Potilaat saavat laadukasta hoitoa ja yhteistyö sekä konsultaatio gastrokirurgian kanssa on vahvaa. Teemme keskussairaalassamme myös ohutsuolen tähystykset sekä kapseliendoskopiaa.

Sinua odottaa ammattitoinen ja osaava tiimi, johon kuuluu erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri, IBD-hoitajat ja tähystyshoitajat. Meillä työtä tehdään yhdessä. Palkkaus on kilpailukykyinen ja huomioimme toiveesi työelämän joustoista. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja mahdollistamme työntekijöillemme lisäkouluttautumisen.

Kelpoisuusehtona on gastroenterologian erikoislääkärin pätevyys. Kliinisen osaamisen lisäksi aiempi esimieskokemus ja/tai koulutus katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Viihtyisässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä sijaitsee Suomen suurin keskussairaala. Vireätä koulutus- ja tutkimusyhteistyötä on niin yliopiston kuin ammattikorkeakoulun kanssa. Jyväskylässä on hyvä tehdä töitä ja vapaa-ajallekin löytyy vaihtoehtoja runsaasti.

Jätäthän hakemuksesi tämän ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:
Inka Koskinen
erikoislääkäri, kollega tiimistä
Puh. 014 269 3127
Miettinen Marja
Sisätautien ylilääkäri
Puh. 014 269 5042
sähköpostit: etunimi.sukunimi@ksshp.fi

Lisätietoja

Konservatiivinen palvelualue, sisätaudit

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä
Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat