test

Ylilääkäri, Hatanpään kampussairaala

Hakuaika päättyy  5.10.2023 23:59

Rakkaan kollegamme siirtyessä nauttimaan eläkepäivistä, etsimme uutta ylilääkäriä tiimiimme. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja kollegoiden tuen hienossa miljöössä!

Haemme ylilääkäriä Tampereelle Hatanpään kampussairaalan lähisairaalat-toimialueen geriatrisille ja yleislääketieteen osastoille. Teemme toimialueen yhdeksällä osastolla työtä moniammatillisesti. Ylilääkärin virkaan sisältyy kliinistä osastonlääkärin työtä eri osastoilla sekä hallinnollista työtä. Työnkuvaasi kuuluu ylilääkärikiertoja, nuorten lääkäreiden ohjaamista ja ns. senioritukena toimimista. Osallistut lääkäreiden koulutusten suunnitteluun ja moniammatillisen työn kehittämiseen sekä potilaan prosessien kehittämiseen. Teet tiivistä yhteistyötä kampusylilääkärin kanssa, toimitkin hänen varahenkilönä ja sijaistat häntä tarvittaessa. Hoidat muun muassa lääkäreiden rekrytointia yhdessä kampusylilääkärin kanssa. Työhösi kuuluu myös lääkäreiden perehdyttäminen ja lääkäreiden sijoituslistojen tekoa, jossa hyvät vuorovaikutustaitosi ja kokemuksesi lääkäreiden ohjaamisesta tukevat onnistumistasi.

Saat käyttöösi kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan. Meillä tauko työn lomassa on tärkeää, niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot.

Edellytämme sinulta Suomessa laillistettua lääkärin tutkintoa ja geriatrian erikoislääkärin pätevyyttä. Lisäksi tehtävä edellyttää pitkää kokemusta geriatristen potilaiden hoidosta. Potilastietojärjestelmänä meillä on Pegasos perusterveydenhuollon osastoilla ja erikoissairaanhoidon osastoilla Uranus, joiden osaamista toivomme sinulla olevan.

Vakituisen viran aloitus on 1.12.2023 tai sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Virka on kokoaikainen ja kyseessä on päivätyö, virkaan ei kuulu tällä hetkellä päivystystä. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Hakemuksesi pääset jättämään ilmoituksella olevasta painikkeesta. Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Tervetuloa Lähisairaalat-toimialueen ylilääkärien porukkaan mukaan!

Haluaisitko kuulla lisää tehtävästä? Vastuualuejohtaja Jaana Heinäkallio vastaa mielellään kysymyksiisi. Jaanan tavoitat numerosta 044 472 9857 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pirha.fi.
Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Tutustu työnantajaan