Ylilääkäri Jyväskylän kaupungille - Jyväskylän kaupunki

Tervetuloa ylilääkäriksi Jyväskylän kaupungille!

Haemme ylilääkäriä perusturvan toimialalle haastavaan ja monipuoliseen tehtävään sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisen keskiöön. Ylilääkärinä pääset vaikuttamaan jyväskyläläisten sosiaali- ja terveyspalveluihin ja toimimaan myös maakunnallisessa verkostossa. Toimit kaupungin vastuulääkärinä ja lääkinnällisenä päällikkönä. Yhteensovitat ja valvot toimialatasolla tapahtuvaa potilashoidon laatua, vaikuttavuutta ja potilasturvallisuutta. Vastaat sosiaali- ja terveyspalveluiden lääketieteellisen toiminnan sisällöstä ja laadusta sekä tutkimuksesta ja opetuksesta. Ylilääkärinä toimit lisäksi kaupungin vastaavana lääkärinä, joten tehtäväkenttääsi kuuluu myös lääketieteellisten linjausten tekeminen ja muu lääketieteellinen ohjaus. Erikoissairaanhoidon yhteistyö ja maakunnallinen verkostotyö kuuluvat myös tehtäviisi.

Mitä odotamme ylilääkäriltä?
Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 559/94 mukaisesti säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla
erikoisalalla. Lisäksi edellytämme, että sinulla on kokemusta perusterveydenhuollosta ja johtamistehtävästä, näyttöjä vuorovaikutustaidoista ja yhteistyökyvystä eri toimijoiden kanssa sekä kiinnostusta koulutuksen kehittämiseen ja valmisteluun, osaamisen varmistamiseen ja vahvistamiseen sekä innovatiiviseen palveluiden kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle hyvän työyhteisön, jossa pääset kehittämään toimintoja ja kehittymään myös itse. Meillä työhön perehdytetään hyvin ja sparrauskavereita löytyy niin perusturvan toimialan johdosta kuin ammattitaitoisesta lääkärikunnastammekin. Tyo voi olla välillä vaativaakin, mutta meillä töitä tehdään yhdessä, hyvällä fiiliksellä. Tule meille työkaveriksi!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen lääkärisopimuksen (LS) mukaisesti.

Virka alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Toimialajohtaja Kati Kallimo puh. 050 442 2302 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Perusturvan toimiala
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!