Ylilääkäri (keuhkosairaudet) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE hakee keuhkosairauksien ylilääkäriä Mikkelin keskussairaalaan vakinaiseen virkasuhteeseen 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Yksikkömme koostuu keuhkosairauksien ajanvarausvastaanotosta sekä noin 10 paikan reviiristä konservatiivisella yhteisosastolla neurologisten ja kardiologisten potilaiden kanssa. Tehovalvontayksikössä teho-osaston läheisyydessä hoidetaan myös kriittisesti sairaita keuhkopotilaita. Keuhkosairauksien yksikössä on neljä erikoislääkärin virkaa. Toimimme myös opetussairaalana.

Keuhkosairauksien yksikkömme tekee monipuolista työtä perinteisten keuhkosairauksien, hengitysteiden allergisten sairauksien ja uniapnean diagnostiikassa ja hoidossa. Teemme keuhkosyövän diagnostisia tutkimuksia (mukaan lukien bronkoskopiat ja pleuran toimenpiteet) ja osallistumme keuhkosyövän hoidon suunnitteluun moniammatillisissa palavereissa yhdessä onkologian ja kirurgian erikoislääkäreiden kanssa. Teemme tupakastavieroitustyötä, ohjaamme potilaiden hengityselinapuvälineiden käyttöä ja tuemme hengityselinkuntoutusta. Vastuualueista voidaan sopia kiinnostuksen mukaan.

Vastuullesi kuuluu keuhkosairauksien yksikön johtaminen ja kehittäminen. Lisäksi toimit keuhkolääkäreiden lähiesimiehenä. Halutessasi voit osallistua Mikkelin keskussairaalan konservatiivisten osastojen takapäivystykseen. Viikkotyöaika on 38 h 15 min.

Työnantajana Essote on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin.

Palkkaus: Kilpailukykyinen palkka pohjautuen LS ja paikallisen sopimukseen.

Kelpoisuutena virkaan on keuhkosairauksien erikoislääkärin pätevyys sekä kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä. Lisäksi arvostamme hallinnollista kokemusta.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisylilääkäri Anssi Ukkonen, puh. 040 359 8241, anssi.ukkonen@essote.fi tai rekrytointikoordinaattori Marianne Svahn, puh. 040 359 7244, marianne.svahn@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Sinulle suositellut työpaikat