Skip to main content
test
YLILÄÄKÄRI, Keusoten vastaanottopalvelut - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

YLILÄÄKÄRIKSI VASTAANOTTOPALVELUIHIN?

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella!

Keusoten Terveyspalvelut ja sairaanhoidon palvelualue (Tepasa) vastaa kuntoutuspalvelujen, sairaalapalvelujen ja avoterveydenhuollon palveluista. Avopalvelujen tulosalue vastaa suun terveydenhuollon sekä avoterveydenhuollon vastaanottopalveluista. Vastaanottopalveluiden esihenkilötiimissä työskentelee tällä hetkellä 4 ylilääkäriä, 1 ylilääkäri mielenterveys-päihde - ja perhepalveluissa ja 1 koulutusylilääkäri sekä 7 hoitotyönesihenkilöä.

Avoterveydenhuollon lääkärit toimivat kymmenen terveysaseman lisäksi, neuvoloissa, kouluilla, opiskelijaterveydenhuollossa sekä mielenterveys- ja päihdepalveluissa. Kehittyvät ja innovatiiviset työyhteisömme toimivat Lean'n periaattein itse- ja yhteisöohjautuvasti. Mahdollistamme myös etätyön. Palkkamme on paikallisesti sovittu ja kilpailukykyinen.

  • Sinulla on keskeinen rooli Keusoten vastaanottopalveluiden palvelutuotannon eteenpäin viemisessä yhdessä henkilöstön ja muiden esihenkilöiden kanssa.
  • Ylilääkärin roolissa olet mukana kehittämässä ja tukemassa vastaanottopalveluiden moniammatillisen tiimityön toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä muiden ammattiryhmien vastuuhenkilöiden kanssa.
  • Työtehtäviisi kuuluu myös hallinnollista esimiesvastuuta.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ennakkoluulotonta suhtautumista nykytekniikan hyödyntämiseen ja innostusta oman työn kehittämiseen tiimimme jäsenenä. Lisäksi arvostamme osaamista ja mielenkiintoa erityisesti mielenterveys- ja päihdepalveluista sekä kiinnostusta kehittää näiden palveluiden kehittämisestä. Kelpoisuusehtona virkaan on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto (laki terveydenhuollon ammattilaisista) sekä ammattinimikkeen laillistamista Suomesta.

Työ Keusotessa tarjoaa hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja mahdollisuuden tutkimustyöhön. Meillä on tekemisen meininki ja loistava, innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme!

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen lähtöpalkka on 8180,11 €/kk.
Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää avopalvelujen päällikkö Päivi Mäkelä-Bengs (ajalla 8-15.12 sekä 27.12-20.1) puh. 050 497 2478, paivi.makela-bengs@keusote.fi tai palvelualuejohtaja Susanna Pitkänen, puh. 050 497 2651, susanna.pitkanen@keusote.fi .

Jos haluat kysyä vastaavassa tehtävässä toimivilta kollegoilta työnsisällöstä ja tehtävänkuvastasi ole myös rohkeasti yhteydessä ylilääkäri Aino Rubiniin, puh 050 497 2995 aino.rubini@keusote.fi

Hakuaika päättyy 14.2.2023 klo 14.00.

  • Hae sähköisesti tai ole suoraan yhteydessä. Kontaktoimme hakijoita hakuaikana.
  • Hakuaikaa on jatkettu.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat