Ylilääkäri, kuntoutus - Vaasan sairaanhoitopiiri

Tervetuloa Vaasan keskussairaalaan! Olemme keskisuuri sairaala joka palvelee noin 165 000 asukasta. Sairaala tunnetaan intohimoisesta työstään potilasturvallisuuden ja laadun saralla. Meillä potilas on keskipisteessä. Strateginen tavoitteemme on tarjota parasta lääketieteellistä ja potilaan kokemaa hoitoa Suomessa. Sairaalamme sijaitsee kauniilla paikalla rannan välittömässä läheisyydessä, josta on lyhyt matka kaupungin ydinkeskustaan, rantapromenadille, kouluihin, päiväkotiin sekä urheilu- ja kulttuuritoimintoihin.

Rakennamme parhaillaan piirin kuntien kanssa yhteistyössä uutta hyvinvointikuntayhtymää, joka aloittaa toimintansa vuoden 2022 alussa. Uudessa kuntayhtymässä tulee olemaan yli 6 000 työntekijää. Haluatko sinä olla yksi heistä?

Haemme
ylilääkäriä kuntoutusyksikköön. Vuonna 2021 virka on Vaasan sairaanhoitopiirin virka, mutta 1.1.2022 lähtien virka käsittää koko hyvinvointikuntayhtymän.

Kelpoisuusvaatimus: Kyseisen erikoisalan erikoislääkärin oikeudet.
Kielitaitovaatimus: suomen ja ruotsin kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Kielitaitovaatimuksesta voi sairaalan hallitus myöntää erivapauden.
(Kelpoisuussääntö: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi)

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja.

Sovelletaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.vaasankeskussairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Vastuualuejohtaja Christian Palmberg
Puh. 040 579 6181
Johtava ylilääkäri Peter Nieminen
Puh. 044 323 1300
etunimi.sukunimi@vshp.fi

Vaasan sairaanhoitopiiri
Osoite: Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa

Vaasan keskussairaala tarjoaa laadukasta erikoissairaanhoitoa kahdella kielellä. Lääketieteellinen toimintamme on korkeatasoista, ja sitä leimaa laaja-alainen laatu- ja potilasturvallisuustyö. Tarjoamme 2100 työntekijällemme hyvän työpaikan, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen ja työviihtyvyyteen. Tervetuloa meille!