Skip to main content
test
Ylilääkäri Mielenterveys- ja päihdepalveluihin - Valkeakosken kaupunki

Mielenterveys- ja päihdepalveluihin haetaan

Ylilääkäriä (vakanssi nro. 21020)

Valkeakosken mielenterveys- ja päihdepalveluissa hoidetaan Valkeakosken, Akaan ja Urjalan aikuispsykiatrista, lastenpsykiatrista, nuorisopsykiatrista ja päihdepsykiatrista avohoitoa tarvitsevia potilaita. Valkeakosken mielenterveyskeskus sijaitsee vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja Hämeenlinnasta. Toinen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Akaan Toijalassa.

Valkeakosken mielenterveys- ja päihdepalveluiden kokonaisuuteen kuuluvat Valkeakosken ja Toijalan toimipisteet, psykiatrinen intensiiviyksikkö, mielenterveyskuntoutujien päivätoimintakeskus sekä terveyskeskuksen yhteydessä toimiva lasten- ja nuorisopsykiatrinen yksikkö ja A-klinikka. A-klinikan lääkärityöstä vastaa päihdepsykiatri.

Mielenterveyskeskuksen ylilääkäri toimii lääkäreiden esimiehenä ja vastaa yksikön lääketieteellisestä johtamisesta. Lääkärin vakansseja on ylilääkärin lisäksi viisi. Mielenterveys- ja päihdepalveluiden hallinnollisena johtajana toimii yksikön palvelupäällikkö.

Mielenterveyskeskuksessa työskentelee jaksoilla niin yleislääketieteeseen, työterveyteen kuin psykiatriaankin erikoistuvia lääkäreitä, joten työhön kuuluu myös erikoistuvien lääkäreiden perehdytystä, ohjausta ja koulutusta.

Vaadittava pätevyys: Psykiatrian, lastenpsykiatrian tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäri. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus esimiestehtävistä sekä mielenterveyspalveluiden avohoidosta. Tehtävässä edellytetään uuden tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 22.12.22 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 483412).

Virka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava ylilääkäri Riikka Luoto, p. 040 335 7250
(sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi)

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Terveyspalvelut, Mielenterveyspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 20.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Apiankatu 5, 37600 Valkeakoski

Sinulle suositellut työpaikat