Ylilääkäri, Mielenterveys- ja päihdepalvelut - Espoon kaupunki

Haemme osaavaa ylilääkäriä johtamaan mielenterveys- ja päihdepalvelujen lääkärityötä. Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ylilääkärinä vastaat espoolaisten palveluiden edistämisestä, palvelualueen lääketieteellisen toiminnan kehittämisestä sekä tutkitun tiedon ja tulosten hyödyntämisestä toiminnassa. Tehtävääsi kuuluu myös (lääkäri-)resurssien optimaalinen hyödyntäminen ja toimit mielenterveys- ja päihdetyötä tekevien lääkärien lähiesimiehenä. Teet myös kliinistä työtä.

Työpaikan nimi: Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Työaika: 38 h 15 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Mielenterveys- ja päihdepalvelut vastaa espoolaisten perustason mielenterveys- ja päihdepalvelujen järjestämisestä. Palvelujen järjestämiseksi Espoon kaupunki tuottaa itse ja hankkii mielenterveys- ja päihdepalveluja, kuten ehkäisevä mielenterveys- ja päihdetyö, nuorten ja aikuisten vastaanottopalvelut, lyhytaikainen päihdehoito, kotiin vietävät palvelut, korvaushoito, terveysneuvontapalvelut ja eri tasoisia asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Työntekijöitä on yhteensä 171.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat mielenterveys- ja päihdepalvelujen päällikkö Juha-Pekka Strömberg sekä johtava ylilääkäri Anu Mustakari, etunimi.sukunimi@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kalaonnentie 8, 02230 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat