Ylilääkäri naistentaudit ja synnytykset - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Haemme Kymsoteen ylilääkäria naistentautien ja synnytysten erikoisalalle.

Kymsoten naistentautien ja synnytysten yksikköön kuuluvat äitiyspoliklinikka, synnytyssalit, naistentautien poliklinikka sekä naistentautien ja synnytysten vuodeosasto 8B. Polikliniset toiminnot tuotetaan keskussairaalan lisäksi Kouvolassa Pohjois-Kymen sairaalassa. Synnytykset ja operatiivinen toiminta järjetetään Kymenlaakson keskussairaalassa. Olemme tänä vuonna saaneet uudet toimitilat. Kymsoten uudesta HOT-sairaalasta voi lukea täältä: https://www.kymensairaalat.fi/2020/07/08/blogi-6/

Kelpoisuusvaatimus ylilääkärin virkaan on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri tutkinto ja laillistus tehtävään sekä riittävä hallinnollinen osaaminen.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

johtajaylilääkäri Marja-Liisa Mäntymaa, p. 020 633 2003

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.