Ylilääkäri, Pohjoinen sote-alue - Porin kaupunki

Ylilääkäri vastaa Pohjoisen sote-keskuksen terveydenhoidon ja avosairaanhoidon palvelujen tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä perusturvan moniammatillisessa tiimityössä. Pohjoiseen sote-keskukseen kuuluvat sote-keskus Cotton sekä Noormarkun ja Merikarvian terveysasemat. Ylilääkäri toimii terveyskeskuslääkärien esimiehenä.

Kelpoisuusvaatimukset: Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet.

Eduksi katsotaan hallinnon koulutus ja kokemus.

Vaaditut todistukset: kelpoisuuden osoittavat todistukset (Ammattipätevyys tarkistettavissa JulkiTerhikistä / Suosikista, Rokotukset/Tartuntatautilaki 48§:n mukainen rokotussuoja).

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai toimita ne osoitteella Porin kaupunki/HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori. Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen edellä mainittuun osoitteeseen. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 3421.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveys- ja sairaalapalveluiden johtaja Anna-Liisa Koivisto p.044 701 0243, anna-liisa.koivisto@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Maantiekatu 31, 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat