Skip to main content
test
Ylilääkäri: Psykiatrian klinikan sairaalatoiminnot, Joensuu (id7481) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!

Siun sotessa on haettavana 31.5.2023 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka, Psykiatrian klinikan sairaalatoiminnot

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista.

Haemme ylilääkäriä Siun soten psykiatrian klinikkaan. Toimimme keskussairaalan välittömässä yhteydessä uusissa ajanmukaisissa tiloissa lähellä Joensuun keskustaa.

Ensisijainen työnkuva käsittää psykiatrian klinikan osastojen toiminnasta ja kehittämisestä vastaamisen. Tarjoamme kivat työkaverit ja kertakaikkisen hyvän palkan.

Meillä on mahdollista suorittaa myös psykiatrian ja yleislääketieteen erikoistumiseen liittyviä palveluita.

Kelpoisuusehtona virkaan on Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Virkaan vaaditaan kolmen vuoden kokemus psykiatrian erikoislääkärinä toimimisesta ja hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Ylilääkärin tehtäväkohtainen palkka on 6518,20 €/kk, jonka lisäksi sovelletaan mm. työkokemuslisää ja mahdollisia henkilökohtaisia lisiä. Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.

Siun sotessa on otettu käyttöön vuonna 2022 henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esim. työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti, erilaisia pikapalkitsemisen muotoja, ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (palvelussuhteen kestäessä yhdenjaksoisesti vähintään puoli vuotta), tyhy-rahan sekä työnantajan tuen yhteisölliseen toimintaan. Henkilöstöetuuksina Siun sotessa on tarjolla myös mm. lainattavia/vuokrattavia vapaa-ajan tiloja ja välineitä, tilapäismajoitusta/soluasuntoja sekä yritysten tarjoamia etuja.

Kysy lisätietoja palvelupäällikkö, ylilääkäri Antti Liuska p. 013 330 3408 antti.liuska@siunsote.fi

Tehtävään haetaan sähköisesti ja se täytetään 1.9.2023 tai sopimuksen mukaan.

Joensuussa 18.4.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Hyvinvointialueena jatkamme integraatiossa jo hyvään vauhtiin päässeinä. Henkilöstöä on noin 8000 ja asiakkaita meillä on n. 164 000.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-7481
  • 18.4.2023 - 31.5.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaJoensuuKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat