test
Ylilääkäri (PTH, Mäntyharju) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee ylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan Mäntyharjun hyvinvointikeskukseen 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, huippujen työkavereiden, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi mahdollisuuden hypätä kehittyvän organisaation kelkkaan ja kehittää työtä omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Vastuullesi kuuluu Mäntyharjun hyvinvointikeskuksen, sekä Pertunmaan ja Hirvensalmen hyvinvointiasemien johtaminen ja kehittäminen kohti tulevaisuuden SOTE-keskusta. Toimipisteissä toimii osaavat moniammatilliset tiimit. Lisäksi toimit lääkäreiden lähiesimiehenä. Työnkuvaasi voidaan räätälöidä mielenkiintosi mukaan. Se voi painottua halutessasi myös kliiniseen työhön ja nuorten lääkäreiden ohjaukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin neuvotellaan!

Työantajana Essote on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kehitämme jatkuvasti myös talon sisäistä koulutusta. Kesäkuussa 2019 avautuneessa simulaatiokeskuksessa voi harjoitella kädentaitoja ja yhteistoimintaa eri ammattiryhmien kanssa. Olemme myös erittäin halukkaita organisaationa kehittämään uusia tapoja työn tekemiseen.

Toimimme Kuopion yliopiston opetusterveyskeskuksena ja meillä on mahdollisuus suorittaa YEK-jakso, erikoistumiseen tarvittava 9 kk:n tk-jakso sekä erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Essoten terveyskeskukset ovatkin viiden tähden koulutusterveyskeskuksia, joten ohjaamisen tukena on hyvin organisoitu koulutus. Myös oma erikoistuminen on tarvittaessa mahdollista suorittaa loppuun virasta käsin.

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Tervetuloa osaksi Essoten perusterveydenhuollon ylilääkäri tiimiä!

Palkkaus: Kilpailukykyinen palkka pohjautuen LS ja paikallisen sopimukseen. Lisäksi tarjoamme erinomaisia työsuhde-etuja kuten puhelinetu, ravintoetu, asuntoetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä hyvinvointietu. Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua Mikkelin keskussairaalan yle-päivystykseen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa lääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §). Arvostamme soveltuvan alan erikoislääkäritutkintoa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Eeva Björkstedt, puh. 040 742 3981, eeva.bjorkstedt@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Sairaalantie 3, 52700 Mäntyharju

Sinulle suositellut työpaikat