test
Ylilääkäri, radiologia - Tampereen yliopistollinen sairaala

Ylilääkärin virka, radiologian vastuualueella.

Radiologian vastuualueen tehtävänä on suunnitella, koordinoida ja tuottaa asiakkailleen laadukkaita ja tarkoituksenmukaisia kuvantamispalveluita sekä hoidollisia toimenpiteitä. Radiologialla työskentelee yhteensä lähes 80 radiologia ja erikoistuvaa lääkäriä. Tays Keskussairaalassa toiminta ja osaaminen jakautuu elinspesifisen jaon mukaan radiologitiimeihin. Vaativaa yliopistosairaalakuvantamista sekä perusterveydenhuollon kuvantamista tehdään myös Tays Hatanpään, Tays Valkeakosken ja Tays Sastamalan kuvantamisyksiköissä. Meillä on moderni ja monipuolinen laitekanta, hyvät sairaalafyysikot ja röntgenhoitajat sekä tiivis yhteistyö potilaita hoitavien kollegoiden kanssa. Taysin uudistamisohjelmassa on Keskussairaalan kuvantamiselle suunnitteilla kokonaan uudet tilat. Sairaala toimii opetussairaalana.

Radiologian ylilääkärinä toimit lääkärihenkilöstön esihenkilönä ja vastaat vastuualueen lääketieteellisestä toiminnasta. Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää radiologian toimintaa ja yhteistyötä muiden erikoisalojen kanssa sekä lääketieteellisten linjausten talousvastuu.

Edellytämme laajaa kliinistä kokemusta ja korkeatasoista ammatillista osaamista myös erikoisalan potilastutkimuksissa. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi luetaan uudistuksille avoin mieli, yhteistyökykyisyys sekä aikaisempi johtamiskokemus.

Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeus radiologian erikoisalalla; lisäksi dosentin arvo.

Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on LS ja työaika on kokoaikatyö. Viran koeaika on 6 kk.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Tommi Kiekara, puh. (03) 311 64052, etunimi.sukunimi@pshp.fi ja vastuualuejohtaja Marika Valkama, puh. (03) 311 63251, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Hakuaika päättyy 10.12.2021.
Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Tommi Kiekara, puh. (03) 311 64052, etunimi.sukunimi@pshp.fi ja vastuualuejohtaja Marika Valkama, puh. (03) 311 63251, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Sairaala toimii opetussairaalana.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat