test
Ylilääkäri: Rantakylän terveysasema, Joensuu (id5387) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE TÖIHIN!

Siun sote on Pohjois-Karjalan maakunnan eli 13 kuntamme ja erikoissairaanhoidon vastaus soteorganisaation luomisessa. Meillä integraatio on toteutettu jo vuoden 2017 alussa, joten palaset ovat löytäneet paikkansa ja toiminta sekä yhteistyö työntekijöiden välillä onnistuu. Henkilöstöä on noin 7300 ja tuotamme kaikki sote-, ympäristöterveyden- ja pelastustoimen palvelut 164 000 asukkaallemme.

Siun sotessa on haettavana 12.12.2021 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka, Rantakylän terveysasema

Haemme Rantakylän terveysasemalle ylilääkäriä. Tarjoamme Sinulle joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi, koska meillä voit työskennellä myös osittain etänä.

Pääset tekemään asemasta omannäköistäsi osaavan henkilökunnan kanssa. Perustimme lisää uusia terveyskeskuslääkärin virkoja Joensuun terveysasemille ja näin vahvistamme perusterveydenhuollon lääkäreiden joukkoa, joten pääset luotsaamaan vahvistuvaa henkilökuntaamme. Meillä on jo luodut ja toimivat rakenteet terveysasemien päivittäisjohtamiseen ja otamme myös näin ison toimijan hyödyt irti, sillä kokonaisuus ratkaisee. Sinun ei tarvitse olla valmis johtaja, vaan meillä saat ylilääkäritiimimme tuen johtajana kasvamiseen. Riittää siis, että tuot mukanasi asenteen sekä oppimis- ja uudistumishalusi. Kouluttaja- ja kehittäjäylilääkärit ovat apunasi ohjaus- ja kehittämistaitojen rakentamisessa.


Kelpoisuusehtona viransijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Erikoislääkärin pätevyyden puuttuessa voidaan viransijaisuuteen valita myös määräaikaisesti erikoistuva lääkäri.

Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden on koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa ja asunnon etsimisessä.

Kysy lisätietoja: palvelupäällikkö Mikael Ripatti mikael.ripatti@siunsote.fi p.013 330 9556 tai palvelujohtaja Jussi Malinen jussi.malinen@siunsote.fi p. 013 330 4272.

Virkaa haetaan sähköisesti.

Joensuussa 23.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5387
  • 23.11.2021 - 12.12.2021 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat