Skip to main content
test
Ylilääkäri - Sosiaali- ja terveystoimiala

Tervetuloa ylilääkäriksi terveysasemalle, missä jää aikaa myös kliiniseen työhön! Haemme ylilääkäriä vakituiseen virkaan 5.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan Koillisen terveysasemalle Puistolan toimipisteelle. Vastaat yhdessä osastonhoitajan kanssa toimipisteen toiminnasta ja toimit lähiesihenkilönä kahdeksalle lääkärille. Puistolan terveysaseman väestön koko on noin 16000 asukasta. Terveysasema sijaitsee Puistolan juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Terveysaseman tiimiin kuuluu lääkäreiden ja hoitajien lisäksi fysioterapeutti, farmaseutti sekä mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja. Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä myös sosiaalityön, psykiatrian, päihdepalvelujen ja kuntoutuksen kanssa verkostomaisesti toimivassa pohjoisen alueen terveys- ja hyvinvointikeskuksessa.

Työstäsi noin 50 prosenttia on esimiestyötä ja 50 prosenttia kliinistä potilastyötä akuutti- ja ajanvarauspotilaiden parissa. Voit halutessasi tehdä myös neuvolatyötä. Työpäivät terveysaseman lähiesihenkilönä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Saat työssäsi kokemusta johtamisesta ja terveysasematoiminnan kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä Koillisen muiden asemien (Malmin, Jakomäen ja Suutarilan toimipisteet) esimiesten kanssa saaden heiltä myös tukea työhösi. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme ammatilliseen kehittymiseen sekä osallistumaan koulutuksiin. Etätyötä on myös mahdollista tehdä.

Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista. Tarvittaessa järjestämme sinulle työsuhdeasunnon.


Kelpoisuusehdot:

Erikoislääkäri yleislääketieteen tai muulla soveltuvalla alalla.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Luemme eduksi vankan kokkemuksen perusterveydenhuollon avovastaanotosta sekä
esihenkilökokemuksen perusterveydenhuollosta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Koillisen terveysasema / Puistola
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-02-359-22
  • 5.9.2022
  • 20.6.2022 - 4.7.2022 16:00
  • LääkäritHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava ylilääkäri Marika Buch Lund
marika.buch.lund(a)hel.fi,
040 614 8008

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Koillisen terveysasema / Puistola

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Ajurinaukio 1, 00750 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat