test

Ylilääkäri, Syöpätaudit ja sädehoito

Hakuaika päättyy  8.12.2023 15:00

Haemme vakituiseen virkaan Syöpätautien ja sädehoidon ylilääkäriä Satakunnan hyvinvointialueelle.

Ylilääkärin virkaan pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun syöpätautien erikoislääkärin oikeudet ja pätevyys. Hakijoiden eduksi katsotaan usean vuoden työkokemusta erikoislääkärin työstä ja hallinnollista kokemusta. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Tehtävänkuvassa painottuu kliininen työ.

Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy Lääkärisopimuksen mukaan, mutta hakija voi esittää kokonaispalkkatoiveensa. Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta. Osittainen etätyö on mahdollista.

Virka täytetään toistaiseksi ja noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Vastuuyksikön päällikkö Mikko Järvisalo
p. 050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata.fi
Ylilääkäri Kalevi Pulkkanen
p. 044 707 3720, kalevi.pulkkanen@sata.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan