Skip to main content
test
Ylilääkäri, verisairauksien keskus - Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays

Ylilääkärin vakituinen virka verisairauksien keskuksessa

Tampereen yliopistollisen sairaalan verisairauksien keskus muodostaa kliinisen hematologian osaamiskeskuksen. Verisairauksien keskuksessa toimivat vastaanotto- ja hoitopoliklinikka sekä vuodeosasto. Keskuksessa toimii valtakunnallisesti merkittävä autologinen kantasolusiirtoyksikkö. Keskuksen vastuulla on Tays Keskussairaalan toimintojen lisäksi kliinisen hematologian aluetoiminta Tays Valkeakoskella. Yksikössä annetaan koulutusta sekä sisätauteihin että kliiniseen hematologiaan erikoistuville lääkäreille. Verisairauksien keskus sijaitsee ajanmukaisissa ja avarissa tiloissa uudessa F-rakennuksessa. Sairaala toimii opetussairaalana.

Ylilääkärinä tehtäviisi kuuluu verisairauksien keskuksen lääketieteellisen toiminnan ja tutkimustoiminnan johtaminen yhteistyössä sisätautien vastuualueen ja Toimialueen 1 johdon kanssa.

Edellytämme hakijalta laaja-alaista kokemusta kliinisen hematologin työstä poliklinikalla ja vuodeosastolla.
Arvostamme aktiivista tutkimustoimintaa ja johtamiskokemusta.

Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla ja dosentin arvo.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on LS ja työaika on kokoaikatyö. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan ja viran koeaika on 6kk.

Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialuejohtaja Hannu Päivä, puh. 03 311 64583 sekä vastuualuejohtaja Jaakko Antonen, puh. 03 311 67753 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 9.12.2022
Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimialuejohtaja Hannu Päivä, puh. 03 311 64583 sekä vastuualuejohtaja Jaakko Antonen, puh. 03 311 67753 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää. Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pirkanmaalla on näillä julkisilla palveluilla sen jälkeen vain yksi järjestäjä, Pirkanmaan hyvinvointialue. Pirkanmaa on väestöpohjaltaan suurin hyvinvointialue, asukkaita on noin 500 000.

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat