Ylilääkäri, Ylitornio

Hakuaika päättyy  28.6.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueelle haetaan ylilääkäriä!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueelle haetaan ylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen Ylitornion terveyskeskukseen.

Kauniin Torniojoen varrella jylhien vaaramaisemien sylissä sijaitseva Ylitornio on 3700 asukkaan kunta. Retkeily-, ulkoilupuitteet ovat vertaansa vailla. Ylitorniolta isompiin kaupunkeihin matkaa tulee noin 100 km Rovaniemelle ja noin 60 km Tornioon. Terveyskeskuksen neljästä lääkärin virasta 3 on tällä hetkellä täytettynä ja terveyskeskuksessa on pitkään käytössä ollut omalääkärimalli ja hoidonjatkuvuuden kehittäminen edelleen on vastaanottotoiminnan ydintavoite. Ylilääkärin lähimpänä tukena johtamistyössä toimii Lounaisen palvelualueen johtava lääkäri ja pidämme tärkeänä myös eri kuntien terveysasemien tiivistä yhteistyötä sekä ajatusta siitä, että yhdessä kehitämme ja vahvistamme Lapin perusterveydenhuoltoa.

Työtehtäviisi kuuluvat lääkäreiden esihenkilönä toimiminen, työnjaosta sopiminen ja lääketieteellisen hoidon järjestymisen valvominen yhdessä Lounaisen palvelualueen johtavan lääkärin kanssa. Hallinnollisen työn katsotaan vievän alkuvaiheessa enemmän aikaa ja tilanteen vakiinnuttua noin 20 prosenttia työajasta. Loppu työaika kohdentuu kliiniseen työhön ja/tai tarvittaessa muihin ohjattuihin työtehtäviin, kuten erikoistuvien tai YEK-lääkäreiden ohjaukseen, mikäli valitulla on tähän pätevyys.

Meillä Lapin hyvinvointialueella toimipisteemme ovat sopivan suuruisia ja ihmisen kokoisia. Tunnemme toisemme, mikä helpottaa kanssakäymistä yli erikoisalojen ja toimintayksiköiden. Lääkärimme ovat kannustavia ja tukevat mielellään uusia tulokkaita. Kohtaamme yhdessä, turvallisesti ja tuetusti työhömme liittyvät haasteet. Lisäksi panostamme ammattilaistemme koulutukseen ja ohjaamiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto ja kokemus hallinnosta katsotaan hakijalle eduksi.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkäreiden virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty todistus terveydentilasta.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 28.6.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa:

Sanna Rotonen Johtava lääkäri, Sanna.Rotonen@lapha.fi, puh. 040 482 4047

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan