Ylilääkärin viransijaisuus 1.4.2019-30.9.2019 - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana 1.3.2019 klo 15 mennessä

AKUUTTIHOIDON YLILÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS 1.4.2019 - 30.9.2019

Tervetuloa Pieksämäelle!

Pieksämäen sosiaali- ja terveyspalvelukeskuksessa on avoinna akuuttihoidon ylilääkärin viransijaisuus. Tule mukaan kehittämismyönteiseen ja iloiseen työyhteisöömme! Jokaisen lääkärin työnkuva, työajat ja koulutukset suunnitellaan yksilöllisesti.

Akuuttihoidon ylilääkärinä vastaat Pieksämäen kiirevastaanoton ilta- ja viikonlopputoiminnasta ja lääkäreiden rekrytoinnista sinne. Lisäksi toimit Pieksämäen vuodeosaston ja kotisairaalan vastaavana lääkärinä. Osallistut kiirevastaanoton ja vuodeosastotoiminnan kehittämiseen. Työnkuvaan sisältyy kliinistä työtä ja kliinisen työn kuvaa voidaan räätälöidä toiveittesi pohjalta esimerkiksi vastaanotto- tai vuodeosastopainotteiseksi. Olet valmis tekemään joitakin ilta- ja viikonloppupäivystysvuoroja myös itse tarvittaessa. Sijaisuus soveltuu myös vielä erikoistumassa olevalle, päivystyksestä ja hallinnosta kiinnostuneelle lääkärille, jolla jo hyvä kokemus perusterveydenhuollon päivystyksestä ja vuodeosastotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena viransijaisuuteen on yleislääkärin oikeudet omaavan laillistetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito. Palvelussuhteen ehdot ovat KVTES:n ja kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaiset ja palkkaus paikallissopimuksen mukainen. Viikkotyöaika on 38,25 tuntia. Työn aloituspäivämäärästä ja työajoista voidaan neuvotella. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus sijaitsee Pieksäjärven rannalla lähellä rautatieasemaa ja keskustaa. Vastaanottopalveluissa toimitaan tiimityömallilla, josta akuuttihoito on eritelty. Terveyskeskuksessa on vuodeosaston lisäksi kotisairaalatoimintaa. Perusturvan palvelut on keskitetty saman katon alle mukaan lukien mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä perheiden palvelut sosiaalipalveluineen. Yhteistyö talon sisällä on tehty mahdollisimman joustavaksi ja helpoksi. Mikkelin keskussairaalan erikoislääkärit pitävät usean erikoisalan poliklinikoita Pieksämäellä tehden erikoissairaanhoidon konsultoinnin sujuvaksi. Virka-ajan ulkopuolinen kiirevastaanotto toimii omalla erillisellä päivystysringillä ja vuorot ovat olleet hyvin haluttaja. Yöpäivystys on keskitetty Mikkeliin.

Hakemus, johon liitetään CV, lähetetään Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuillamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat

Pieksämäki 8.2.2019

Videoesittely Pieksämäen perusturvan palveluista
http://www.esitteemme.fi/video/4750

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi

Lisätietoja antaa vs. johtava ylilääkäri Aino Rubini, puh. 044 368 6710, aino.rubini@pieksamaki.fi.

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, Pieksämäki

Pieksämäki on noin 17 900 asukkaan kaupunki Etelä-Savon maakunnassa. Pieksämäki sijaitsee keskellä kaunista Järvi-Suomea. Naapurikaupunkeja ovat Kuopio, Varkaus, Mikkeli ja Jyväskylä. Pieksämäki sijaitsee kätevästi rautateiden risteyskohdassa.

Tutustu työnantajaan