Ylilääkärin viransijaisuus, Psykiatria - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme viransijaisuuteen ylilääkäriä Lapuan psykiatriselle poliklinikalle. Virka tulee myöhemmin täytettäväksi toistaiseksi voimassaolevana.

Poliklinikan toimialueeseen kuuluu Lapuan kaupunki. Toimialueen väestöpohja on noin 14 500 asukasta. Tiimiin kuuluvat ylilääkärin lisäksi osastonhoitaja, psykologi, sosiaalityöntekijä, 5 sairaanhoitajaa ja sihteeri. Lähes koko henkilökunnalla on psykoterapiakoulutus ja pitkä työkokemus.

Ylilääkärin työ painottuu kliiniseen työhön. Yhteistyötä tehdään perustason terveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa. Koulutus- ja työnohjausasiat ovat hyvin järjesteltävissä.

Kelpoisuusehtona viransijaisuuteen on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto ja kokemus erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä. Hallinto- ja johtamiskokemus, vahva kliininen kokemus ja monipuolinen työkokemus katsotaan eduksi.

Työehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n ja paikallisen lääkärisopimuksen mukaisesti. Viransijaisuuden täytössä voidaan noudattaa koeaikaa.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti www.kuntarekry.fi.

Viransijaisuuteen valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 31.7.2020

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri, toimintayksikköjohtaja Antero Lassila, puh. 050 474 4158.
Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, PSYKIATRIA, Lapuan psykiatrinen poliklinikka
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki