Ylilääkärin virka, jatkettu hakuaika - Raaseporin kaupunki

Oletko sinä Raaseporin uusi ylilääkäri?

Jos olet kiinnostunut yleislääketieteestä, kehittämisestä ja ohjauksesta, Raaseporin terveyskeskuksen ylilääkärin virka saattaisi olla sinua varten.

Länsi-Uudenmaan kunnat suunnittelevat uusia yhteistyömuotoja ja lisäämme parhaillaan erikoissairaanhoidon integraatiota. Tavoitteenamme on kehittää monipuolista ja vahvaa sote-keskusta Raaseporin sairaalakampuksella. Haemme sekä ylilääkäriä että apulaisylilääkäriä, joiden tehtävänä on yhteistyössä kehittää terveyskeskusta ja ohjata nuorempia lääkäreitä. Työ voi olla myös osa-aikatyötä, ja siinä tapauksessa rekrytoimme myös kolmannen lääkärin. Raaseporissa on vanhuspalvelun ylilääkäri ja mielenterveyshuollon ylilääkäri. Meillä on myös yleislääketieteen erikoislääkäri, jolla on yliopiston tutorointi-osaaminen.
Kelpoisuus ja työkokemus
Haemme Suomessa laillistettua, erikoistunutta lääkäriä. Eduksi laskemme kokemuksen perusterveydenhuollosta ja esimiestyöskentelystä. Sinulla on erinomaiset taidot yhdessä ja hyvät taidot toisessa kotimaisessa kielessä. Odotamme sinulta intoa kehittää toimintaa ja kouluttaa henkilökuntaa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tarjoamme:

- mahdollisuuden johtaa ja kehittää avovastaanoton, neuvoloiden ja kuntoutuksen toimintaa yhdessä ylilääkärikollegojen, johtavan lääkärin ja hoidon ohjaajien kanssa
- kliinistä työskentelyä omalla vastaanotolla ja/tai muiden lääkärien vastaanoton tukemista
- omaa työnohjausta tarvittaessa
- pääkaupunkiseudulla asuville mahdollisuuden ilmaisiin työmatkoihin

Raaseporin kaupunki noudattaa 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n mukaisia henkilöstön rokotusvaatimuksia.

Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233, tai sosiaali- ja terveysjohtaja Benita Öberg, benita.oberg@raasepori.fi, puh. 019 289 2214.

Hakemus
Hakuaika pidennetään. Hakemus täytetään osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 288257. Hakuaika päättyy 1.6.2020 klo 15.00. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi!

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Tutustu työnantajaan

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa johtava lääkäri Tove Wide, tove.wide@raasepori.fi, puh. 019 289 2233, tai sosiaali- ja terveysjohtaja Benita Öberg, benita.oberg@raasepori.fi, puh. 019 289 2214.

Raaseporin terveyskeskus
Osoite: Itäinen Rantakatu 9, 10600 Tammisaari

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka Raaseporin kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta