Ylilääkärin virka (kliininen neurofysiologia) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Ylilääkärin virka (kliininen neurofysiologia) - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin keskussairaala, joka toimii laajan päivystyksen sairaalana, sijaitsee Rovaniemellä, Lapin sydämessä. Vireä, kansainvälinen ja viihtyisä Rovaniemi on helppojen etäisyyksien päässä niin tuntureiden Lapista kuin pääkaupunkiseudultakin. Harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset. Tarjoamme sinulle innovatiivisen, koulutusmyönteisen, ammattitaitoisen, mukavan ja kollegiaalisen työyhteisön.

Sairaalamme on dynaaminen kokonaisuus eri erikoisaloja ja haluaisimme joukkoomme ylilääkärin (kliininen neurofysiologia)

Lääkärin virkojen osalta kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Tehtävien hoito alkaa sopimuksen perusteella.

Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja: neurologian ylilääkäri Riitta Ahmasalo p.040 163 6129, etunimi.sukunimi@lshp.fi

Rovaniemellä 28.12.2018

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Neurologian ylilääkäri Riitta Ahmasalo p.040 163 6129, etunimi.sukunimi@lshp.fi

Medisiininen tulosalue
Osoite: , 96400,

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan