test
Ylilääkärin virka, Lasten- ja nuorisopsykiatria - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Uusi M-talo on kohta valmis, mutta Sinä puutut! Tule meille ylilääkäriksi Seinäjoen keskussairaalan lastenpsykiatrian yksikköön.

Lastenpsykiatrian yksikköömme kuuluu 4 polikliinistä työryhmää (tehostettu avohoito, 2 polikliinistä työryhmää ja psykoterapiatyöryhmä), lastenpsykiatrian osasto sekä pikkulapsipsykiatrian poliklinikka. Muutimme uuden M-talon (https://www.mtalo.fi/) upeisiin tiloihin Kyrkösjärven rantaan keskussairaalan läheisyyteen marraskuussa 2021.

Meillä on koulutettu, osaava ja innostunut henkilökunta. Koulutus- ja työnohjausmahdollisuudet ovat erinomaiset. Pitkiä psykoterapiakoulutuksia suositaan. Palkka ja muut etuudet ovat hyvät ja Sinulla on mahdollisuus tehdä myös osa-aikaista työaikaa ja osittain etätyötä.

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus. Avaruuden pääkaupunki, jossa on tilaa kaikelle hyvälle. Seinäjoella toimii usean yliopiston muodostama yliopistokeskus sekä ammattikorkeakoulu. Seinäjoella suuren kaupungin edut yhdistyvät pikkukaupungin yhteisöllisyyteen ja viihtyvyyteen. Täällä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin liikunnan kuin kulttuurin osalta ja luonto on lähellä. Seinäjoelle on hyvät liikenneyhteydet. Tampereelle matkat taittuvat junalla tunnissa ja vartissa, Ouluun ja Helsinkiin jopa alle kolmessa tunnissa.

Kelpoisuusehtona on lastenpsykiatrian erikoislääkärin tutkinto ja kokemusta erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n, lääkärisopimuksen ja paikallisten palkkausperusteiden mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 18.11.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. lastenpsykiatrian ylilääkäri Leena Lähdesmäki
puh. 050 474 3279
leena.lahdesmaki(at)epshp.fi
Toimintayksikköjohtaja, nuorisopsykiatrian ylilääkäri Seppo Palomäki
puh. 050 474 4266
seppo.palomaki(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Lasten- ja nuorisopsykiatria
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat