Ylilääkärin virka, Psykiatrian klinikan sairaalatoiminnot (id2472) - Siun sote

Ylilääkärin virka, Psykiatrian klinikan sairaalatoiminnot (id2472) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!
Kaikki 14 kuntaamme laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä YLILÄÄKÄRIN virka, Psykiatrian klinikan sairaalatoiminnot
Tervetuloa Pohjois-Karjalaan. Sairaalamme sijaitsee luonnonkauniissa yliopistokaupungissa Joensuussa, jossa on hyvät harrastusmahdollisuudet. Sairaalamme toiminta on edistyksellistä ja monipuolista.
Haemme ylilääkäriä Siun soten psykiatrian klinikkaan. Toimimme keskussairaalan välittömässä yhteydessä uusissa ajanmukaisissa tiloissa lähellä Joensuun keskustaa.
Ensisijainen työnkuva käsittää psykiatrian klinikan osastojen toiminnasta ja kehittämisestä vastaamisen. Tarjoamme kivat työkaverit ja kertakaikkisen hyvän palkan. Meillä on mahdollista suorittaa myös psykiatrian ja yleislääketieteen erikoistumiseen liittyviä palveluita. Myös osa-aikatyö on mahdollista.
Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys. Virkaan vaaditaan kolmen vuoden kokemus psykiatrian erikoislääkärinä toimimisesta ja hallinnollinen kokemus katsotaan eduksi. Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä.
Kysy lisätietoja palvelupäällikkö, ylilääkäri Antti Liuska p. 013 330 3408 antti.liuska@siunsote.fi.
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-2472
  • 2.9.2019 - 31.10.2019 23:59
  • JoensuuPohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!