test
Ylilääkärin virka, Tehostettu hoito - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Haemme ylilääkäriä Tehostetun hoidon yksikköön!

Tehostetun hoidon upeat tilat valmistuivat parisen vuotta sitten. Osastolla on 6 tehohoitopaikkaa ja 18 tehovalvontapaikkaa, joista 12 on käytössä tällä hetkellä. Kaikki vuodepaikat ovat yhden hengen huoneissa. Tehostetun hoidon tiloissa toimii myös sydäntutkimusyksikkö, jossa on kaksi angiosalia.

Haemme yksikköön idearikasta, tehohoitoon perehtynyttä ylilääkäriä. Tehtävänäsi tulee olemaan suunnitella, resursoida ja toteuttaa hoitoa yhdessä kokeneen tiimimme kanssa. Toimintamme kulmakiviä ovat korkeasti koulutetut, osaavat asiantuntijat, yhdessä tekeminen sekä laaja ICT-kehitysosasto ja korkea teknologia.

Arvostamme hallinto- ja johtamiskokemusta, yhteistyöhalua ja -kykyä sekä vahvaa ja monipuolista kliinistä kokemusta.

Kelpoisuusehtona virkaan on anestesiologian tai anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkärin pätevyys ja vankka kokemus tehohoidosta. Eduksi luetaan tehohoitolääketieteen lisäkoulutus ja myös kokemus leikkaussalityöstä. Tehtävässä toimitaan tiiviissä yhteistyössä leikkausosaston ja anestesialääkäreiden kanssa. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Alueella on hyvät vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet. Seinäjoki on kasvava maakuntakeskus, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet junalla pääradan varressa ja maanteitse. Laajan päivystyksen sairaalana palvelemme n. 200 000 ihmisen väestöä ja sijaitsemme keskellä kaikkea: vain 1 h Tampereelta ja 3 h Oulusta, Turusta tai Helsingistä.

Sairaalamme sijaitsee kaupungin kupeessa järven ja metsälenkkipolkujen äärellä. Seinäjoella on erinomaiset hyvän elämän mahdollisuudet niin perhe-elämälle kuin kulttuurin, harrastusten ja liikunnankin parissa (www.seinäjoki.fi).

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n, lääkärisopimuksen ja paikallisten palkkausperusteiden mukaisesti. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 12.11.2021

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri, toiminta-aluejohtaja Saku Leinonen
puh. 050 474 3543
saku.leinonen(at)epshp.fi

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Tehostettu hoito
Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat