test

Ylilääkärit (avosairaanhoidon vastaanotot)

Hakuaika päättyy  2.10.2023 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle vakituisiin virkasuhteisiin avosairaanhoidon vastaanotoille kolmea

YLILÄÄKÄRIÄ

- pohjoinen alue (Viitasaari ja Pihtipudas) (1)
- pohjoinen alue (Saarijärvi, Karstula, Kyyjärvi, Kivijärvi ja Kannonkoski) (1)
- läntinen alue (Keuruu, Multia ja Petäjävesi) (1)

Ylilääkärinä tehtävänäsi on johtaa laaja-alaisen sote-keskuksen avosairaanhoidon alueen palvelukokonaisuutta ja vastata sote-asemien toiminnasta yhdessä osastonhoitajan kanssa hyvinvointialueen tavoitteiden ja strategian mukaisesti. Toimit esihenkilönä alueesi sote-asemien lääkäreille. Lääkäreitä on Viitasaarella ja Pihtiputaalla 10, Saarijärven alueella 15 sekä Keuruun alueella noin 12. Olemme siirtymässä koko hyvinvointialueella vaiheittain moniammatilliseen tiimimalliin.

Tarjoamme sinulle vahvan alueylilääkärien ja palvelujohtajan tuen työn suunnittelussa, kehittämisessä ja arkityön johtamisessa. Johtamisen tueksi on lisäksi mahdollista saada koulutusta. Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja kokemus johtamisesta. Hakijalle katsotaan eduksi tehtävään soveltuva erikoislääkärin tutkinto.

Toivomme, että sinulla on avosairaanhoidon ja terveyskeskustyön tuntemusta ja kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisesta. Hyvinvointialuetasoisen palvelukokonaisuuden ymmärryksestä on tässä tehtävässä hyötyä. Odotamme, että sinulla on kehittämiskykyä sekä halua kokeilla ja ottaa käyttöön aikaan ja paikkaan sopivia palvelumalleja ja käytäntöjä.

Palkkaus on kannustava. Kysy lisää palkkauksesta!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys ja virassa noudatetaan koeaikaa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
-
Jari Raudasoja, avosairaanhoidon palvelualueen palvelujohtaja
p. 050 316 9862
jari.raudasoja@hyvaks.fi
-
Pohjoinen alue:
Keijo Lukkarinen, alueylilääkäri
p. 040 500 4313
keijo.lukkarinen@hyvaks.fi
-
Läntinen alue:
Minna Leppäkynnäs, alueylilääkäri
p. 050 473 1081
minna.leppakynnas@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan