Ylipalomies, Eteläinen pelastusalue, Tornio

Hakuaika päättyy  2.8.2024 15:00

Tervetuloa töihin Lapin pelastuslaitokselle, Suomen huipulle!

Lapin pelastuslaitoksen toiminta-alue muodostuu Suomen pohjoisimmasta, laajimmasta ja harvaan asutuimmasta maakunnasta. Mereltä tuntureille ja kaupungeista erämaihin ulottuva Lapin maakunta on liki kolmannes Suomesta ja suurin osa siitä sijaitsee napapiirin pohjoispuolella.

Haemme joukkoomme reipasta ja osaavaa pelastusalan ammattilaista Ylipalomiehen virkaan. Viran ensisijainen sijoituspaikka on Tornion pelastusasemalla.

Kelpoisuusvaatimuksena on valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytämme voimassa oleva BC -luokan ajokortti. Työssä tarvitset ammatillisten taitojen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työaika on voimassa olevan poikkeusluvanmukainen (42 h/vko). Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan paikallisen sopimuksen ja HYVTES:n mukaan. Viran täyttämisessä sovelletaan tarvittaessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakijan on annettava suostumus, jolla pelastuslaitos hankkii perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä annettava suostumus huumausainetestaukseen. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Virkaa haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn työnhakupalvelussa. Hakuaika päättyy 2.8.2024 klo 15.00.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/lapin-hyvinvointialue/
http://www.lapinpelastuslaitos.fi/

Yhteystiedot

Palomestari Lauri Björninen, Tornion asemavastaava p. 040 5046237, (tavoitettavissa 11.6-14.6 ja 18.7-2.8)

Palomestari Harri Virtanen, Kemin asemavastaava p. 040 4829350

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan