test
Ylipalomies: pelastuslaitos, Polvijärvi (ID5364) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN PELASTUSLAITOKSEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn iloisessa Itä-Suomessa. Pohjois-Karjalan pelastuslaitos on ketterä ja kehittyvä, 29 paloaseman kokonaisuus. Lähdemme vuosittain noin 42 700 kertaa auttamaan maakuntamme asukkaita. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksella on haettavana 30.11.2021 mennessä YLIPALOMIEHEN virka.

Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Polvijärven paloasema.

Ylipalomies työskentelee paloasemalla ja osallistuu pelastustehtävien hoitamiseen pelastusyksikössä. Tehtäviin kuuluu olennaisesti koulutustoiminta (pelastustoiminnan kouluttaminen toiminta-alueella) ja onnettomuuksien ehkäisyn tehtävät (kuten turvallisuuskoulutus ja valvonta). Ylipalomies toimii asemamestarin sijaisena.

Viran kelpoisuusehtona on pelastustoimesta annetun valtioneuvoston asetuksen (407/2011) 6 §:n 1. kohdan mukainen kelpoisuus.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta ja C-luokan ajokorttia.

Virka täytetään sopimuksen mukaan.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, pelastuslaitoksen hinnoittelun mukaisesti.

Virassa noudatetaan yleistyöaikaa, 38,25 h / viikko.

Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.

Valitulta vaaditaan suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Opinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelussa.

Lisätietoja virasta antavat: palopäällikkö Yrjö Jantunen, 0505226079, yrjo.jantunen@pkpelastuslaitos.fi ja asemamestari Jani Tanskanen 013 3309155, jani.tanskanen@pkpelastuslaitos.fi

Virkoja haetaan sähköisesti.

Joensuussa 16.11.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos-liikelaitos tuottaa pelastustoimen ja ensihoidon palvelut osana Siun sotea, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymää. Yhtymä järjestää palvelut 13 kunnan alueella. Alueella asuu noin 164 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7 300 työntekijää. Pelastuslaitos turvaa maakunnan asukkaiden arkea inhimillisesti, ammatillisesti ja luotettavasti.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5364
  • 16.11.2021 - 30.11.2021 23:59
  • PolvijärviPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat