Ylipalomies Suomussalmi - Kajaanin kaupunki

Haluatko liittyä osaksi Kainuun vaarojen hallitsijoita? Kainuun pelastuslaitos hakee ylipalomiestä vakituiseen virkaan 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Suomussalmen paloasema. Virkaan valitulta vaaditaan pelastuslain (379/2011) ja pelastustoimesta annetun asetuksen (407/2011) 6 §:n mukainen miehistöviranhaltijan kelpoisuus sekä BC-luokan ajokortti.

Työaika 38,75 t/vko
Ylipalomiehen tehtäväkohtainen palkka: 2023,34 €/kk.

Virkaan valitulla on oltava kelpoisuus SM:n ohjeen pelastushenkilöstön toimintakyvyn arvioinnista ja kehittämisestä 5/2016, tason 1 mukaisiin tehtäviin. Lisäksi hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä huumausainetestitodistus ennen viran vastaanottamista. Koeaika on tehtävissä kuusi kuukautta. Hakijoiden on annettava suostumus henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Arvostamme aktiivista työasennetta ja monipuolista osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Suomussalmi on noin 8000 asukkaan kunta Kainuun pohjoisosassa. Mahdollisuudet liikunnan harrastamiseen ovat Suomussalmella erinomaiset. Kunnan alueella on kattava latuverkosto ja Hossan kansallispuiston maisemat värikallioineen luovat unohtumattoman luontoelämyksen Kainuun puhtaassa luonnossa.

Kainuun pelastuslaitoksen Suomussalmen toimipiste on yksi yhdeksästä pelastuslaitoksen paloasemasta joilla on vakituisia viranhaltijoita virka-aikana. Kainuun pelastuslaitos on osana neljän pelastuslaitoksen muodostamaa arktista pelastusjoukkuetta ja pelastusjoukkue on koottu lähes kaikilta Kainuun asemilta. Arktista pelastusjoukkuetta täydennetään tarpeen mukaan vakituisilla viranhaltijoilla.

Osoita kiinnostuksesi jättämällä hakemus sähköisesti 31.5.2019 klo:12.00 mennessä.

Lisätietoja antaa apulaispalopäällikkö Jukka Heikkinen, puh: 044-710 0531

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/kajaanin-kaupunki-0
https://www.kajaani.fi

Apulaispalopäällikkö Jukka Heikkinen p. 044-710 0531

Kainuun pelastuslaitos
Osoite: Opintie 1, 87100 Kajaani

Kainuun pelastuslaitos on yksi Suomen 22 pelastuslaitoksesta. Tuotamme alueellamme lakisääteiset onnettomuuksien ehkäisyn ja pelastustoiminnan palvelut. Palvelutuotannosta vastaa noin 67 päätoimista ja noin 170 sivutoimista työntekijää. Nopean avunsaannin turvaa onnettomuusuhkien ja palvelukysynnän tarpeiden mukaisesti sijoitetut 9 paloasemaa.

Tutustu työnantajaan