Ylläpitoinsinööri - Hyvinkään kaupunki

Ylläpitoinsinööri - Hyvinkään kaupunki

YLLÄPITOINSINÖÖRI

Onko sinulla rakennusalan tarvittava koulutus ja sopivasti työkokemusta sekä aktiivinen, asiakassuuntautunut ote työntekoon? Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen ylläpitoinsinööriä Hyvinkään kaupungin tilapalveluyksikköön. Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia!

Ylläpitoinsinöörin toimi sijoittuu tekniikan ja ympäristön toimialalle tilapalveluyksikköön. Tilapalvelu vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 220 000 krsm2. Talonrakennuksen investoinnit ovat vuosittain keskimäärin 15 milj. euroa, minkä lisäksi yksikkö teettää kunnossapitotöitä noin 2 milj. euron arvosta vuosittain.

Tehtäviisi kuuluvat Hyvinkään kaupungin/tilapalvelun hallinnoimien kiinteistöjen korjausrakennusinvestointien ja rakennusteknisen kunnossapidon tehtävien johtaminen ja koordinointi. Valmistelet toimialojen ja yksikön muiden henkilöiden kanssa yhteistyössä vuosittaisen korjaus- ja kunnossapitotöiden ohjelman aikatauluineen ja kustannusarvioineen. Olet pääkäyttäjä kiinteistöjen ylläpidon hallintaohjelmistossa (Granlund Manager).

Työtehtävässä on tulevaisuudessa mahdollisuus kasvaa myös esimiestehtäviin. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet valvojat sekä koko yksikön tuki.

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus. Vahva projektiosaaminen sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Kokemus sisäilma-asioista ja rakennusterveyteen liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 20.9.2019 klo 15.00 mennessä. Työ alkaa 1.11.2019. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kk.

Lisätietoja tehtävästä antavat tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen p. 040 829 1625 ja kiinteistöjohtaja Mikko Silvast p. 040 661 3744.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat tekniikan ja ympäristön toimialajohtaja Marko Hytönen p. 040 829 1625 ja kiinteistöjohtaja Mikko Silvast p. 040 661 3744.

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö
Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkään kaupunki on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Asukkaita täällä on noin 47 000 ja työntekijöitä noin 1800.

Tutustu työnantajaan