Ympäristö- ja rakennusvalvontajohtaja - Espoon kaupunki

Espoon kaupunki uudistaa organisaatiotaan ja yhdistää nykyiset ympäristökeskuksen, rakennusvalvontakeskuksen ja ympäristöterveyden yhdeksi tulosyksiköksi kaupunkiympäristön toimialalle. Tulosyksikössä tulee toimimaan noin 120 asiantuntijaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan sekä ympäristöterveyden tehtäväalueilla. Haemme ympäristö- ja rakennusvalvontajohtajaa vastamaan uuden tulosyksikön toiminnasta, taloudesta, henkilöstövoimavarasta ja asiakkuuksien hallinnasta sekä asiakaspalvelun kehittämisestä.

Työpaikan nimi: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus.

Työaika: 36 h 15 min viikossa.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta kokonaisuuksien hallintaa, hyviä johtamis- ja yhteistyötaitoja, hyvää asiakaspalveluotetta sekä kiinnostusta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Hallitset prosessien kehittämisen ja tunnet sähköisten palveluiden mahdollisuudet. Vaadittava kielitaito määräytyy kaupungin kielitaitosäännön mukaan.

Arvostamme tulosyksikön toiminta-alueen tuntemusta ja uuden tulosyksikön käynnistämiseen liittyvää kehittämisosaamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään keskiviikkona 26.5. - torstaina 3.6. ja sitä seuraa henkilöarviointi viikolla 23.

Kaupunkiympäristön toimialalla luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä antaa lisätietoja teknisen toimen johtaja Olli Isotalo, 050 593 3359, etunimi.sukunimi@espoo.fi, tavoitat parhaiten keskiviikosta perjantaihin.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Tekninen ja ympäristötoimi

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat