Ympäristöalan kehittäjäopettaja - Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Hei ympäristöalan ammattilainen! Haluaisitko tulla kanssamme kehittämään ja toteuttamaan alan koulutusta tulevaisuuden osaajille?

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu hakee ympäristöalan opettajaa, vakinaiseen virkasuhteeseen 10.1.2022 alkaen.

Olisiko sinusta luomaan ja kehittämään ympäristöalan koulutusta uudelle tasolle? Oletko esim. ympäristö- tai vesihuollon osaaja? Etsimme opettajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan ympäristöalan AT-monimuotokoulutusta. Tutkinto ja tehtävä on meillä uusi, joten pääset vahvasti itse vaikuttamaan opetussisältöihin ja tapaan toteuttaa koulutusta. Voit lukea lisää tutkinnon perusteista linkistä https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/kooste/6930624.

Ympäristöala ja siihen liittyvä kehittäminen ovat ydinosaamisaluettasi. Haluamme kehittää toimintaamme yhä enemmän työelämä- ja yrittäjyyslähtöiseksi ja opintojamme vahvasti verkkopohjaiseksi. Hakemamme henkilö on siis kehitysmyönteinen opettaja, jolla on substanssiosaamisen lisäksi moderni pedagogiikka hallussa. Henkilönä olet suunnitelmallinen ja organisointikykyinen ammattilainen, joka haluaa kehittyä ja kehittää.

Kiinteä osa opettajan tehtävää on työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen sekä näyttöjen arviointi. Lisäksi opettajat osallistuvat aktiivisesti työelämäyhteistyön kehittämiseen, palveluliiketoimintaan sekä hanketyöhön.

Toimit tiimin jäsenenä huolehtien opiskelijoiden ohjauksesta ja yksilöllisten polkujen toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi opettajan työtehtäviisi kuuluu alan HOKS-ohjaajana toimiminen. HOKS-ohjaajat vastaavat opiskelijoiden henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) laatimisesta ja ylläpidosta.

Odotamme sinulta
- vahvaa käytännön työkokemusta ympäristöalalta
- aitoa innostusta alan kehittämisestä
- kykyä suunnitella ja organisoida kokonaisuuksia
- asiakaslähtöisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- valoisaa asennetta

Tarjoamme sinulle
- merkityksellisen työn ja vakaan työnantajan
- tiimin ja tiimipäällikön tuen työhösi
- innostuneen, kehittämismyönteisen ja innovatiivisen työyhteisön
- monipuolista TYHY-toimintaa ja kattavan työterveyshuollon
- hyvät kehittymismahdollisuudet

Arvostamme
- aikaisempaa opettaja- ja/tai kouluttajakokemustasi
- verkko-opetusympäristön osaamista
- kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia
- alan verkostojen tuntemusta

Kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen (A986/1998 13 §) mukainen ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus. Soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi ympäristötekniikan insinööri (AMK) tai vastaava, pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös muut hakijat huomioidaan. Lisäksi valinnassa otetaan huomioon yleiset kelpoisuusvaatimukset (KVhL 304/2003 ja PL 731/1999).

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) osio C mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuntayhtymän johtaja/rehtori Jukka Mustonen, p. 044 550 6300, jukka.mustonen@samiedu.fi sekä Toimialajohtaja Timo Welsby, p. 044 550 6511, timo.welsby@samiedu.fi

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat