Skip to main content
test
Ympäristöasiantuntija - Kuopion Vesi Oy

Ympäristöasiantuntijan tehtäviin kuuluvat jätevedenpuhdistukseen ja vedentuotantoon liittyvien laatu-, lupa- ja valvontaohjelmien valmistelu ja seuranta, yhteistyö lupaviranomaisten kanssa sekä viestintä.

Haemme Ympäristöasiantuntijaa

Ympäristöasiantuntijan tehtäviin kuuluvat jätevedenpuhdistukseen ja vedentuotantoon liittyvien laatu-, lupa- ja valvontaohjelmien valmistelu ja seuranta, yhteistyö lupaviranomaisten kanssa sekä viestintä. Ympäristöasiantuntija valmistelee ja laatii myös laitosten toimintaan liittyvät raportit ja teollisuusjätevesisopimukset, ylläpitää riskinarviojärjestelmiä, sekä toimii asiantuntijana laitosten toimintaan liittyvissä energiatehokkuus-, hiilijalanjälki- ja vastuullisuusasioissa. Ympäristöasiantuntija toimii esihenkilönä laboratorioiden työntekijöille.

Ympäristöasiantuntija pääsee työssään kehittämään vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen laadukasta ja vastuullista toimintaa. Työssä on tärkeää seurata alan jatkuvasti kehittyvää lainsäädäntöä ja toimia hyvässä yhteistyössä laitosten laboratorio- ja käyttöhenkilöstön kanssa. Ympäristöasiantuntijan esihenkilönä toimii tuotantopäällikkö.

Edellytyksenä tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta ympäristö- ja vesihuoltoalan lupaprosesseista ja laadunvalvonnasta. Vesihuollon puhdistusprosessien, pohjavesien ja alan lainsäädännön hyvä tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Toivomme valittavalta henkilöltä aktiivista ja kehittävää otetta työhön sekä halua kehittyä työssään.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaan. Tehtävä sijoittuu jätevedenpuhdistuksen vastuualueelle ja pääasiallinen työpaikka sijaitsee Kuopiossa Lehtoniemen jätevedenpuhdistamolla. Osa työajasta on mahdollista tehdä etätyönä. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa, jonka aikana on esitettävä terveydenhuollon soveltuvuuslausunto tehtävään sekä vesityökortti.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kuopion-vesi-oy/
http://www.kuopionvesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuotantopäällikkö Markku Lehtola, p. 044 718 5361, markku.lehtola@kuopionvesi.fi

Lisätietoja

Kuopion Vesi Oy, Jätevedenpuhdistus

Kuopion Vesi Oy on Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan omistama vesihuoltolaitos. Pohjois-Savon suurimpana vesihuoltotoimijana vastaamme taajamien vesihuoltopalveluista Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Lisäksi toimimme tukkuyhtiönä useimmille omistajakuntien maaseutumaisilla alueilla toimiville vesiosuuskunnille. Talousvettä tuotetaan ja jätevettä puhdistetaan useilla vedenkäsittelylaitoksilla ja jätevedenpuhdistamoilla. Vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen vastuualueet huolehtivat talousveden ja jäteveden laaduntarkkailusta, raportoinnista ja viestinnästä. Talousveden ja jäteveden laatua seurataan kahdessa käyttölaboratoriossa, joissa työskentelee kaksi työntekijää.

Yhtiömme liikevaihto on noin 34 M€ ja palveluksessamme työskentelee 95 vesihuollon osaajaa. Palvelujamme käyttävät päivittäin toiminta-alueemme 120 000 asukasta sekä lukuisat yritykset. Tuotamme palvelumme vahvalla ammattitaidolla asiakkaitamme kuunnellen sekä ympäristöämme arvostaen.

Meidät tunnetaan osaamisestamme. Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja merkityksellisen työn osana moniammatillista työyhteisöä, jossa arvostamme toisiamme ja yhteisiä toimintatapojamme. Meillä suhtaudutaan kannustavasti itsensä kehittämiseen sekä kouluttautumiseen. Vaikka olemmekin vahvasti asiantuntijaorganisaatio, meillä saa tuoda omaa persoonaa esiin ja luoda positiivisia työpäiväkokemuksia myös koko muulle työyhteisölle.

Työsuhde-etuina käytössäsi ovat mm. liikunta- ja kulttuuri- sekä hyvinvointietuudet, yhteiset liikuntavuorot, hyvät työterveyspalvelut, työsuhdepolkupyöräetu sekä lomaedut ja yhteisiä henkilöstötapahtumia.


Osoite: Lehtoniementie 480, 70840 Kuopio
Kuopion Vesi Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat