Skip to main content
test
Ympäristöinsinööri - Imatran kaupunki

Haemme Imatran seudun ympäristötoimeen

YMPÄRISTÖINSINÖÖRIÄ

määräaikaiseen virkasuhteeseen (sijaisuus) ajalle 1.9.2022-31.12.2023. Tehtäväkuvaasi kuuluvat kunnan ympäristönsuojeluviranomaisen lupa- ja valvontatehtävät erityisesti ampumaratojen ja polttonesteiden jakeluasemien osalta sekä vesiensuojelun asiantuntijatehtävät. Imatran seudun ympäristötoimen toiminta-alueena on Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn sekä oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemus alan työtehtävistä. Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Arvostamme yhteistyökykyä, hyviä kirjallisia ja sosiaalisia taitoja sekä M-Files- ja Digian Tarkastaja-ohjelman käyttökokemusta. Tehtävän hoito edellyttää vähintään henkilöauton ajokorttia (manuaalivaihteisella autolla suoritettu).

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan erikseen annetussa määräajassa. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Käytämme määräaikaisessa virkasuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi perjantaihin 19.8.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.imatra.fi/mahdollisuus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vt. ympäristöjohtaja Arto Ahonen, p. 020 617 4392, arto.ahonen@imatra.fi

Lisätietoja

Imatran kaupunki, Ympäristövalvonta

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran seudun ympäristötoimi hoitaa Imatran, Parikkalan, Rautjärven ja Ruokolahden alueella kunnille kuuluvat ympäristönsuojelun ja ympäristöterveydenhuollon tehtävät, mukaan lukien eläinlääkintähuolto.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat