test
Ympäristöinsinööri / Ympäristöterveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Ympäristöterveys on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kestävä kaupunki -palveluryhmää. Toiminta-alueena ovat Tampereen, Oriveden, Kangasalan, Valkeakosken ja Akaan kaupungit sekä Juupajoen, Pälkäneen ja Urjalan kunnat. Ympäristöterveyden yksikössä on elintarvikevalvonnan, terveydensuojelun ja eläinlääkintähuollon sektorit, joissa työskentelee noin 50 henkilöä.

Haemme ympäristöinsinööriä vakituiseen virkaan ympäristöterveydenhuoltoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ympäristöinsinöörin tehtävään kuuluu terveydensuojelulain mukaiset valvontatehtävät. Työhön sisältyy tarkastuksia valvontakohteissa ja aktiivista ennakoivaa yhteistyötä ympäristöterveyden edistämiseksi kahdeksan kunnan alueella. Tehtäviin voi liittyä terveyshaittaepäilyjen selvittämistä asumisterveydessä, terveydellisten olosuhteiden valvontaa palvelurakennuksissa tai talousveden valvontaa. Tulet mukaan 14 osaajan terveydensuojeluryhmään, jossa työnkuva voi vaihdella vuosien varrella ja aina on osaavia kollegoita ympärillä.

Tehtävässä menestymistäsi tukee kyky itsenäiseen työskentelyyn ja hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyvää paineensietokykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (terveydensuojelulain 7 §:n 3 mom. mukainen pätevyys). Tehtävässä edellytetään vahvaa kokemusta ympäristöterveyden valvontatehtävistä ja voimassa olevaa B-ajokorttia.

Eduksi katsomme rakennusterveysasiantuntijan tai sisäilma-asiantuntijan koulutuksen. Eduksi katsotaan myös talousvesivalvontaan liittyvä osaaminen sekä kokemus terveysvaikutusten arvioinnista ja lausuntojen antamisesta. Myös mahdollisuus oman auton käyttöön lasketaan eduksi.

Pyydämme, että liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Käytämme viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat terveysinsinööri Tarja Hartikainen, puh. 050 554 5899 tai ympäristöinsinööri Paula Saxholm, puh. 040 801 6068. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 21.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat terveysinsinööri Tarja Hartikainen, puh. 050 554 5899 tai ympäristöinsinööri Paula Saxholm, puh. 040 801 6068. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Kaupunkiympäristön palvelualue, Ympäristöterveydenhuolto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat